ALANYA KONAKLI 3+1 VILLA MED PRIVAT POOL OCH TRÄDGÅRD

Konaklı, Talip Kahraman Caddesi
Villa • 1 rum • 3 säng. • 2 bad. • 165 Kvadratmeter • Halvplan
9 865 243 SEK

Denna magnifika villa belägen i Alanya Konaklı erbjuder ett bostadsområde som gör att dina drömmar går i uppfyllelse. Nettoanvändningsområdet för denna villa, som ligger bara 350 meter från havet, är utformat som 162 kvadratmeter. Med 3 sovrum och ett rymligt vardagsrum, erbjuder denna villa den perfekta kombinationen av lyx och komfort.

Denna privata villa är omgiven av en egen privat pool och trädgård. Du kan njuta av poolen och trädgården till fullo och njuta av lugna stunder i ditt privata vardagsrum. Dessutom har denna villa aldrig använts av någon tidigare, den är helt ny och väntar på dig.

Vår villa är byggd med material av högsta kvalitet och erbjuder dig ett verkligt drömmande liv. Plus, tack vare villans upphöjda läge, belönas du med full havsutsikt. Att vakna på morgonen med havsutsikt är en riktig lyxupplevelse.

Denna privata villa i Alanya Konaklı är en fantastisk möjlighet att inte bara bo utan också att investera. Det är idealiskt att erbjuda dig och dina nära och kära ett kvalitets- och bekvämt liv.

Tveka inte att kontakta oss för mer information och för att besöka denna drömmande villa. Vi inbjuder dig att upptäcka denna unika livserfarenhet.

Utrymmen

Rum1
Sovrum3
Badrum2
Badrum2
Parkeringsplatser (inomhus)1

Ytor

Boende165 Kvadratmeter
Bekvämligheter extraheras av AI.
Trädgård

Talip Kahraman Caddesi, Konaklı

Vyer och orientering extraheras av AI.
Obehindrad utsikt över hav
TypHus
Byggår2022