Hus för Köp i Phuket, Thailand

Phuket
Villa • 6 rum • 3 säng. • 3 bad. • 182 Kvadratmeter • ref.: 920081021-19
5 010 048 SEK
Paradiset hittat! Din drömvilla i Phukets exklusiva enklav - K@VILLA

Har du någonsin föreställt dig din egen bit av paradiset i Phuket? Då behöver du inte leta längre! Vi presenterar en utsökt villa i hjärtat av ön, inbäddad i det mycket säkra och orörda K@VILLA komplexet.

Höjdpunkter i fastigheten:

Säker tillflyktsort: Upptäck sinnesfrid i ett bevakat komplex under vaksam videoövervakning - din säkerhet och lugn är våra högsta prioriteringar. Med bara 35 exklusiva villor är du en del av en exklusiv gemenskap.

Lyxigt boende: Denna tvåvåningsvilla är spridd över 220 kvm och är en friköpt skatt med 3 rymliga sovrum, ett kombinerat vardagsrum och kök och 3 moderna badrum, alla designade för optimal komfort och stil.

Fantastiska omgivningar: Njut av skönheten i 275 kvm mark, med möjlighet att omvandla den till friköpt. Och låt oss inte glömma de hisnande naturlandskapen som omger oss.

Bekvämlighet och parkering: Var lugn med parkering för 1 bil och gästparkering vid byns ingång. Din komfort är alltid vår prioritet.

Utmärkt läge: Perfekt beläget i det livliga Rawai-området, fördjupa dig i det bästa av Phukets erbjudanden. Dina ö-äventyr väntar precis utanför dörren!

Otroligt värde: Ta tillfället i akt till ett anmärkningsvärt pris på 18 000 000 THB. eller 497,xxx USD Din chans att äga en bit av Phukets paradis är nu inom räckhåll!

Agera snabbt - ditt paradis väntar!

Låt inte den här drömmen glida dig ur händerna. Säkra din plats idag och gör dina drömmar om att bo på ön till verklighet. #PhuketParadise #DreamHomeInPhuket

För mer information eller för att schemalägga en visningsplese kontakt:
Telefon/WhatsApp +66993142377
Rad-ID: pimmy_remax

Utrymmen

Rum6
Våningar2
Sovrum3
Badrum3
Badrum3
Lägenheter35
Parkeringsplatser (utomhus)1

Ytor

Boende182 Kvadratmeter
Tomt219 Kvadratmeter
Totalt182 Kvadratmeter
Balkong
Luftkonditionering
Möblerad
Swimmingpool
Terrass
Bekvämligheter extraheras av AI.
Parkering

Phuket

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
TypHus
Byggår2018