Liten gård med brasiliansk kolonial arkitektur i Aveiro

Fermelã
Friliggande hus • 8 rum • 8 säng. • 5 bad. • 2180 Kvadratmeter • ref.: b978bb31-8c0c-43ea-94c5-70da64e66140
4 573 702 SEK

I Fermelã - precis vid infarten till Cacia - hittar du denna vackra lilla gård från början av nittonhundratalet (1900-talet), med brasiliansk kolonial arkitektonisk inspiration. Det "rosa huset", som det kallas av folket i Estarreja och Aveiro, är en del av föreställningen om landet och dess folk. Den som köper den här fastigheten köper också en bit "historia" och dess renovering gör den mycket tilltalande, inte bara för egna bostäder utan också för turistinvesteringar.
Dess privilegierade läge, nära tillfartsvägar, stränder, handel, tjänster, staden Aveiro.... så det inbjuder.

En gång i tiden var det en unik fastighet, idag och efter ombyggnaden var den uppdelad i två hus med intern kommunikation, men med individuella ingångar, vilket gör det möjligt att, tillsammans med vad som hände tidigare, ha familjen nära och samtidigt oberoende (ett hus för föräldrar och ett annat för barn - två syskon etc...) De stöttar varandra och njuter av familjetid och livskvalitet ochdet finns en stor och vacker trädgård på fastigheten.
Den har också en liten studio i trädgården, därdu kan ta emot vänner och familj, utan att ändra rutinerna för dem som tar emot och lämna dem som anländer med mer avskildhet.  Eftersom denna lilla studio också har individuell ingång kan den vara en inkomstkälla, för långtidsboende, studenter eller lokalt boende....

Består av två våningar, med fyra fronter, med stora fönster och dörrar med direkt tillgång till trädgården, gör de detta tillen harmonisk förlängning av huset som om de vore ett enda utrymme:

Första våningen: kök, stort vardagsrum med flera ingångar till trädgården och täckt balkong, badrum, sovrum.
Andra våningen: hall, kontor, fyra sovrum, två badrum, badrum, kök, även med tillgång till trädgården. Alla sovrum och kontor har tillgång till den vackra täckta balkongen med sina charmiga arkader.
Trädgård: studio, kiwipergola, grillfruktträd, stort utrymme för att skapa en ekologisk grönsaksträdgård, kennel, vattenbrunn, två bilgrindar - en direkt till den övre trädgården, den andra direkt till det stängda garaget för två bilar - plus en fotgängargrind.
Gräsmattan är välbehandlad och har ett bevattningssystem, trädgårdsgångarna är i blåstensmurverk och korridorerna som omger huset i kakel.

En pärla för egna bostäder, för investeringar eller både och: Det finns ett projekt för turistexploatering som ägaren kan ge till alla som visar intresse.

Utrymmen

Rum8
Sovrum8
Badrum5
Garage (inomhus)1

Ytor

Boende2180 Kvadratmeter
Tomt2180 Kvadratmeter
Inre350 Kvadratmeter
Balkong
Garage
Grill
Parkering
Trädgård

Fermelã

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Välj vad du är intresserad av extraheras av AI.
Butiker
Stadskärna
Strand
Vyer och orientering extraheras av AI.
Trädgårdsutsikt
Energieffektivitet
C
ID1214-3126