FÖRSÄLJNING 4+1 BRA KOMPLEXA LYXIGA MÖBLER ALANYA / KARGICAK

Mahmutlar Belediyesi
Möblerat parhus • 1 rum • 4 säng. • 3 bad. • 220 Kvadratmeter • Halvplan
3 530 260 SEK

Gör dig redo att hitta ditt drömhus i Kargicak-regionen, som är värd för Alanyas unika skönheter! Denna magnifika 4+1 trädgård duplex lägenhet, som erbjuds speciellt för dig, har en stor boyta på 190 kvadratmeter. Du kommer att uppleva förmånen att vara både i hjärtat av staden och i naturen.

En av de största fördelarna med denna lägenhet är att den har öst-, väst- och sydfasader. Således kan du fånga solen när som helst under dagen och njuta av utsikten när som helst på dagen. Det är ett perfekt tillfälle att titta på soluppgången på morgonen och solnedgången på kvällen.

Många funktioner som du kan njuta av när du har dem väntar på dig. Du kan hålla dig i form i gymmet i din lägenhet och organisera trevliga grillfester med din familj och vänner. Det finns också en speciell lekplats där dina barn kan ha en säker och rolig tid.

Det finns en öppen parkeringsplats för dem som äger en bil, så du behöver inte ta itu med parkeringsproblem. Två utomhuspooler erbjuder ett bra alternativ att svalka sig på varma sommardagar.

Säkerhet är alltid en prioritet och detta lägenhetskomplex är utrustat med 24/7 säkerhet och kamerasystem, så att du kan leva ett lugnt liv.

Badrummen har golvvärme, så du kan njuta av en varm och bekväm dusch även på kalla vinterdagar. Dessutom kommer du att hälsas av den magnifika utsikten över Kale Deniz från din balkong. Bara 1500 meter från havet kan du njuta av stranden när som helst.

Slutligen är månadsavgifterna bara 750 TL, detta lägenhetskomplex erbjuder allt för att förbättra din livskvalitet.

Denna unika trädgård duplex lägenhet väntar på dig i Alanya Kargicak. Missa inte denna möjlighet med sin unika utsikt, stora vardagsrum och bekvämligheter. Kontakta oss för mer information och börja kliva in i ditt drömhem!

Utrymmen

Rum1
Sovrum4
Badrum3
Badrum3
Parkeringsplatser (inomhus)1

Ytor

Boende220 Kvadratmeter
Alarm
Balkong
Bastu
Diskmaskin
Dörrvakt
Fitnesscenter
Grill
Hiss
Luftkonditionering
Matsal
Möblerad
Pool utomhus
Satellit-tv
Swimmingpool
Terrass
Trädgård
Uppassare dygnet runt
Bekvämligheter extraheras av AI.
Parkering

Mahmutlar Belediyesi

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Söderläge
Västerläge
Österläge
TypLägenhet
Byggår2014