Sea Pearl Ataköy, historien som börjar med havet, 20% eller mer rabatt eller 60 månaders avbetalningsmöjlighet

Ataköy 2-5-6. Mahallesi
Herrgård • 3 rum • 2 bad. • 82 Kvadratmeter • 3th våning • ref.: 363028
13 573 297 SEK

OBS: Annonsinformation anges enligt egenskaperna för 2 + 1, brutto 117 kvadratmeter lägenheter. Våningsinformationen är representativ. 1+1 (88-104 kvadratmeter), 2+1 (117-270 kvadratmeter), 3+1 (193-204 kvadratmeter), 3,5+1 (235-277 kvadratmeter), 4+1 (237-276 kvadratmeter) och 4,5+1 (248-375 kvadratmeter) lägenhetsalternativ finns tillgängliga. Kontakta oss för mer detaljerad information.

Vår historia började med ljudet av vågorna som slog mot stranden, Istanbuls beundransvärda skönhet och önskan att designa ett projekt sammanflätat med havet.

Vi har förberett ett förstklassigt boende genom att ta med den storslagenhet som de med höga krav är vana vid till varje punkt i projektet.

Vi lämnade prestigeägarna ensamma med havet och satte äntligen vår signatur på SeaPearl Ataköy, Istanbuls enda premiumprojekt vid havet.

En av de vackraste metropolerna i världen, mötesplatsen för olika kulturer, en unik stad som har en speciell plats i allas ögon med sin Bosporen, historiska skönheter, moderna stadsliv, förenar två kontinenter och har varit värd för imperier; Istanbul.

Ett unikt projekt i Istanbul som återspeglar dess skönhet till havet...

Det är det enda premiumprojektet vid havet i Istanbul, som alla har utsikt över havet, erbjuder elitens livsstil och bländar med den harmoniska kombinationen av blått och grönt.

Det är också privilegierat med sitt läge.

0 km till havet

Hammarby: 2 km

Flygplats Atatürk: 7 km

Hammarby: 12 km

Hotell

Tennisbana

Basketplan

Lekplats för barn

Barocka trädgårdar

Pärlön

Biologisk damm

Naturpark

SeaPearl Ataköy erbjuder ett privilegierat liv till dem som söker det bästa och perfektion på alla sätt, och återspeglar också sin skillnad när det gäller arkitektur.

Med sina vardagsrum där alla typer av detaljer beaktas, minutiöst utformade balkonger och grönskande terrasser och kvarter med ett estetiskt utseende uppfyller projektet alla förväntningar från prestigeägare.

Det finns fyra kvarter i SeaPearl som tillgodoser olika smaker. Den dominerande färgen på jorden på de nedre våningarna i kvarteret förvandlas till grå och blå toner när den går till de övre våningarna och sträcker sig mot himlen.

På den bakre fasaden med utsikt över Ataköy finns magnifika entréer designade med moderna material.

Detta arkitektoniska tillvägagångssätt förstärks av den moderna tolkningen av det seldjukiska motivet, som utgör fasadens huvudstruktur.

Utrymmena, som är utformade med en magnifik men enkel, lyxig men diskret förståelse, ackompanjeras av havsutsikt.

Vardagsrummen, som öppnar till stora balkonger och golvträdgårdar, erbjuder ett privilegierat liv genom att integreras med den unika utsikten över Marmarasjön.

Alla rum på SeaPearl Ataköy har fri havsutsikt, och många av rummen har även havsutsikt.

Det 33 000 m2 stora landskapsområdet med trädgårdar i barockstil inspirerade av de ottomanska och franska palatsen återspeglar den unika harmonin mellan grönt och blått på SeaPearl Ataköy.

Den biologiska dammen, som är kompatibel med den naturliga strukturen i landskapsområdet där det inte finns någon fordonsinfart, kompletterar skönheten i trädgårdarna som kombinerar moderna och traditionella element.

SeaPearl ligger bredvid ett av de mest ambitiösa hotellen i Istanbul.

Medan hotellet är värd för boutiquebutiker med världsberömda märken och restauranger som erbjuder olika smaker från världens kök, kan SeaPearl Atakayy-invånare dra nytta av tjänster som pool, turkiskt bad, bastu, spa, gym, speciellt reserverat för dem på hotellet när som helst.



Denna lista har automatiskt integrerats av RE-OS Real Estate MLS-programmet .

Utrymmen

Rum3
Våningar490
Badrum2
Badrum2
Balkonger1

Ytor

Boende82 Kvadratmeter
Totalt117 Kvadratmeter
Alarm
Balkong
Bastu
Garage
Hiss
Internet
Parkering
Satellit-tv
Snabbtelefon
Swimmingpool
Tennis
Trädgård
Bekvämligheter extraheras av AI.
Fitnesscenter

Ataköy 2-5-6. Mahallesi

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Bio
Butiker
Förskola
Grundskola
Hamn
Hav
Park
Sjukhusklinik
Sportcenter
Stadskärna
Station för snabbtåg
Universitet
Åka kommunalt
Obehindrad utsikt över hav
Obehindrad utsikt över landsbygd
Obehindrad utsikt över stad
Söderläge
Västerläge
Österläge
TypHus
Byggår2021
VärmeCentral, Gas