97 tunnland i Independence och Mango Creek, Belize

Independence and Mango Creek
Tomt
9 708 818 SEK

Denna otroliga 97.135 Acre Development Site har nästan en mil vattnet allt i en naturlig säker hamn. Platsen har förhöjd torr mark som höjs med en hög ås, vilket ger förhöjd utsikt över vattnet och ner Mango Creek. FRÅGA GÄRNA OM BEFINTLIGA UTVECKLINGSPLANER.

Det finns väldigt få platser tillgängliga av denna kaliber i södra Belize, den här webbplatsen har allt:

• En oöverträffad mil direkt vattnet på Mango Creek med tillgång till Placencia

Lagunen och havet.

• Alla väder vägåtkomst ända upp till platsen och bara 1,9 miles från den tjärade Southern Highway och Independence Airport.

• Hög och torr mark idealisk för huvudplanerad gemenskap eller blandad användning.

• En naturlig mangrovefodrad grund bassäng som lätt kan muddras för att skapa en unik Marina.

• En nyckelfärdig utvecklingsplan är tillgänglig för att skapa en 50-lot indelning med Marina.

• Gränsar till en unik resort som för närvarande är under uppbyggnad.

• Potential för ett marinabaserat samhälle med blandad användning.

• 175 meter med vatten till Hokey Pokey Water Taxi och Independence Village.

Tillräckligt långt bort men tillräckligt nära för att stanna ... Utveckling handlar alltid om plats. Orörda naturmiljöer som avlägsnas från det dagliga bullret och aktiviteten i städer och städer har alltid varit dyra. Denna fastighet ligger bokstavligen 10 minuter med bil till Mango Creek Independence Town och mindre för att komma till flygplatsen. Vattentaxi Hokey Pokey ligger 175 meter uppströms och tar en 15-minuters båttur till Placencia. Bredvid är en ny utväg för närvarande under uppbyggnad, platsen valdes för att visa upp den lugna och orörda naturen i denna miljö.

Fastigheten har höga upphöjda åsar som ligger långt över 15 meter över bäcknivå med mogna träd och otroligt växt- och fågelliv. Bäcken i sig är faktiskt inte en högströmmande ström, det är mer en förlängning av Placencia Lagoon, så vattnet är bräckt (salt och färskt) och påverkas inte av kraftiga regn, bara lagunens tidvattenrörelse.

Bäcken är hem för unga Tarpon och Snook och är en favoritplats för otrygga fågelskådare och fiskare som vill uppleva naturen som avsedd... Det finns bokstavligen miles av orörda bäckar, laguner och vattenvägar att utforska ...

Fastigheten har trädbevuxen Savannah, höga skogsryggar och en otrolig mängd vattenfasad vilket gör denna utvecklingsplats till en drömfastighet för utvecklare.

Ytor

Tomt97.135 Kvadratmeter

Independence and Mango Creek

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.