Timba Lounge Complex Al Ahyaa Lägenhet till salu, Hurghada, Egypten

Hurghada
Möblerad lägenhet • 1 rum • 1 säng. • 1 bad. • 28 Kvadratmeter • 2st våning
214 928 SEK

STUDIOLÄGENHET REDO ATT FLYTTA IN OMEDELBART MÖBLERAT HEM KÖP NU OCH BETALA I AVBETALNING FÖR ETT ÅR.

Vi har denna fullt möblerade studio sovrum 28 m² lägenhet i Al Ahyaa-området i Hurghada, lägenheten har en dubbelsäng vardagsrum och pentry.
Byggnaden är vit, inredningen är vit, den är rymlig och
har gott om ljus som kommer in genom det stora fönstret.

Lägenheten är tillgänglig för inflyttning nu, du behöver inte vänta på ett slutdatum.
Du får en betalningsplan i ett år.
Betala 10% - £ 1.588 deposition reservera lägenheten
Resterande 40 % betalas vid signering av kontrakt och mottagande av nycklar
Återstående 50% betalas under 12 månader.
Betala £662 per månad x 12

Möbler och vitvaror ingår i priset.

Komplexet ligger inte mer än åtta minuters promenad till stranden,
Här finns en restaurang, ett inhägnat och säkert komplex och en pool med solstolar.

Det finns ingen ränta på det återstående saldot. Finansieringen är garanterad och det finns ingen kreditprövning. Ta emot nyckeln och flytta in i bostaden eller dra nytta av att hyra ut den och tjäna en inkomst.

Timba Lounge Hurghada Egypt ligger bara 5 minuter från portarna till El Gouna och bara 15 minuter från Hurghadas centrum Timba Lounge är den perfekta platsen för din semester. Timba Lounge ligger bara 5 minuters promenad från stranden och är den perfekta platsen att stanna och koppla av. Oavsett om du vill lata dig vid poolen hela dagen och koppla av eller använda dig av de lokala kitesurfingskolorna för den enorma adrenelinrushen, är Timba Lounge den perfekta platsen.

 

Timba Lounge har allt du kan tänkas behöva för en lugn och avkopplande semester i Hurghada med liv och rörelse i Hurghada bara en taxiresa bort. Bara 5 minuters promenad bort har du den fantastiska stranden och Playkite Kite Surfing School. 5 minuter i en Uber och du är i El Gouna som har ett stort utbud av restauranger och barer samt butiker och många spännande saker att göra. El Gouna har ridstall och en 18-håls golfbana samt gokartracing. Om du känner för en omgång Squash hittar du banor i El Gouna samt tennis och många många fler aktiviteter för att hålla dig sysselsatt under din vistelse.

 

Varje rum har ett kylskåp och en bricka med koppar och vattenkokare för att göra varma drycker. Det finns en bar och restaurang och bara 5 minuter bort har du den fantastiska El Gouna och dess miriad av ställen att äta, dricka och roa dig på. Och naturligtvis, bara 15 minuter bort med taxi eller lokalbuss har du centrum av Hurghada.

 

Timba lounge har en egen hemmakock som har stor erfarenhet av catering för ett brett spektrum av smaker.

Timba Lounge har en fast snacksmeny, men när det gäller mer omfattande måltider, om du berättar för kocken vad du vill äta i förväg, kommer han att gå till marknaden och köpa färska ingredienser och laga alla måltider efter eget tycke. Eller så kan du använda köket själv för all matlagning du vill göra personligen.

Alla kostönskemål kan tillgodoses, så det är bara att låta honom veta.

Utrymmen

Rum1
Sovrum1
Badrum1

Ytor

Boende28 Kvadratmeter
Dörrvakt
Hiss
Matsal
Möblerad
Pool utomhus
Säkerhet
Uppassare dygnet runt
Bekvämligheter extraheras av AI.
Swimmingpool

Hurghada

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.