Kommersiell för Köp i Sachseln, Schweiz

6072 Sachseln
Kommersiella lokaler • ref.: VF684-CAPITALFIRST
1 090 323 SEK
Exceptionell försäljning: Hauts de la ville de Neuchâtel - Företag av en kaffebar och restaurang i hjärtat av en historisk plats

Vi är glada över att kunna tillkännage försäljningen av ett unikt företag beläget i hjärtat av en berömd historisk plats. Denna charmiga kaffebar och restaurang erbjuder en exceptionell möjlighet att investera i ett utmärkt läge, genomsyrad av historia och charm.

Viktiga funktioner:

Utmärkt läge: Inbäddat i ett eftertraktat historiskt läge, har denna fastighet maximal synlighet och en ständig tillströmning av lokala och internationella besökare.

Charmig atmosfär: Kaffebaren och restaurangen är smakfullt inredda för att skapa en varm och välkomnande atmosfär, vilket bidrar till möten och stunder av avkoppling.

Lojal kundkrets: Kaffebaren och restaurangen har en lojal kundkrets och ett gediget rykte, etablerat genom åren.

Tillväxtpotential: Med en växande efterfrågan på unika upplevelser erbjuder denna fastighet betydande tillväxtpotential genom att utforska nya erbjudanden, samarbeten och initiativ.

Praktisk information:

Sittplatser inomhus: 60
Terrass: 25
Faciliteter: Fullt utrustat kök, kvalitetsmöbler, bar
Tillstånd att bedriva verksamhet: egenkontroll finns redan
Företagspris:CHF 95,000.-

Denna sällsynta möjlighet att äga en kaffebar och restaurang på en fängslande historisk plats kommer inte ofta. Om du brinner för gästfrihet, gastronomi och historia får du inte missa detta tillfälle.
Bekvämligheter extraheras av AI.
Möblerad
Terrass

Sachseln

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.