Lyxig 2 sovrum Villa Till Salu i Cap Cove Holiday Village Saint Lucia

Rodney Bay
Egendom • 2 rum • 2 säng. • 3 bad. • 119 Kvadratmeter • ref.: ES5553845
2 109 405 SEK
Lyxig 2-bädds villa till salu i Cap Cove Holiday Village Saint Lucia Caribbean

Esales Fastighets-ID: es5553845

Fastighetens läge

Villa Valerie
Cap Cove
Cas-en-Bas
Rodney Bay
Saint Lucia
Karibien

Detaljer om boendet

Med sin härliga natur, utmärkta klimat, välkomnande kultur och utmärkta levnadsstandard får Saint Lucia snabbt ett rykte som en av de mest önskvärda platserna över hela världen att bo eller besöka. Här erbjuds en chans att göra en smart ekonomisk investering i denna magnifika del av världen.

Lägenhet på första våningen vid poolen i den exklusiva semesterbyn Cap Cove. 2 luftkonditionerade sovrum, fullt utrustat kök, 2,5 badrum.

4 sovplatser i en säker gated semesterby, nära Rodney Bay + 18-håls golfbana.
50 yds till lugn strand med kitesurfing och funky strandbar. Enkel parkering, vackra trädgårdar. Perfekt för familjer, vänner och kitesurfare! Gratis trådlöst nätverk.

Villa Valerie ligger på första våningen, en trappa upp, med utsikt över den enorma 35 meter långa vuxenpoolen och den skuggiga barnpoolen.
Ett sovrum med dubbelsäng (king size-säng) och ett tvåbäddsrum (som kan göras till en king size-säng), två badrum, kök med spis och tvättmaskin, mikrovågsugn, stort kylskåp.

Lägenheten har ett modernt, elegant utseende, med badrum i marmor, smakfulla möbler, luftkonditionering i båda sovrummen. Det ligger precis vid den lugna sandstranden, med säkra bad och en färgstark lokal strandbar.

Den bästa kitesurfingskolan i St Lucia ligger precis där på Cas-en-Bas-stranden – Aquaholics – kolla in deras hemsida.

I maj är det dags för den internationella jazzfestivalen, och varje fredagskväll hålls en gatufest som du inte får missa – känd som jump-up – i den lokala staden Rodney Bay (10 minuter med bil).

Du kan vandra på regnskogsstigarna, rida på stranden, ta en kryssning i solnedgången för att se de magnifika Piton-topparna, besöka vulkanen Soufriere och vältra dig i de naturliga varma källorna och lerbaden där. Eller så kan du båtluffa till närliggande Martinique.

Simma, dyk och snorkla i det kristallklara vattnet runt St Lucia, eller bara luta dig tillbaka och njut av lugnet och tystnaden medan du smuttar på cocktails i solnedgången på din egen privata balkong med utsikt över öns största pool.

Denna fastighet erbjuder inte bara bekväm, rymlig och modern plats att bo utan också chansen att ge sig in på den lukrativa och snabbt växande semesteruthyrningsmarknaden tack vare det hisnande läget. Saint Lucia är inte bara ett underbart område i sig, främst tack vare sina fantastiska stränder och naturscenerier, utan är också en underbar bas för att upptäcka de oändliga andra underverken i det härliga Karibien. Öarna ligger också i närheten av många andra fascinerande länder som Dominica, Martinique och Barbados.

OM OMRÅDET

Cap Cove ligger på St. Lucias strålande nordöstra kust och ligger vid en vik som har lämnats åt sin naturliga skönhet. Beläget på en halv mil lång strandsträcka och frodiga tropiska landskap, är miljöns karibiska charm smittsam.

Familjevänlig ö tillflyktsort möter fridfull kustby vid Cap Cove. Kliv ut ur din egen distinkta villa i St. Lucia-solen och tillbringa varje dag vid vår glittrande lagunpool, ljumma strand och andra underbara bekvämligheter.

Rodney Bay är en stad och bukt som ligger i Gros Islet District på ön Saint Lucia. Gros Islet är ett av de tio distrikten på ön. Den finns på öns nordvästra kust ovanför Castries-distriktet, där huvudstaden i St. Lucia ligger, och det tidigare Dauphin-kvarteret.

Saint Lucia är en östkaribisk önation med ett par dramatiskt avsmalnande berg, Pitons, på västkusten. Dess kust är hem för vulkaniska stränder, revdykningsplatser, lyxresorter och fiskebyar. Stigar i den inre regnskogen leder till vattenfall som den 15 meter höga Toraille, som rinner över en klippa ner i en trädgård. Huvudstaden Castries är en populär kryssningshamn.

Saint Lucia är ett bördigt öland i Karibiska havet. Dess närmaste grannar är öarna Martinique i norr och Saint Vincent i sydväst. Den bildades av vulkanisk aktivitet. Dess geografiska särdrag inkluderar en central bergsrygg, många floder och kokande svavelkällor. Det är omgivet av sandstränder.

MAiN-FUNKTIONER:

* 119m2 boyta
* 2 sovrum
* 3 Badrum
* Privat parkering
* Gemensam trädgård
* Gemensam pool
* Fantastisk utsikt
* Nära till viktiga bekvämligheter som stormarknader och apotek
* Nära till många utmärkta barer och restauranger
* Bra bas för att upptäcka andra fantastiska områden i Karibien
* Många utmärkta idrottsanläggningar, promenad- och cykelområden i närheten
* Uthyrningspotential genom Airbnb och Booking.com
* Reception
* Concierge-tjänster
*Hushållning
* Stor utomhuspool
* Tiki bar (Poolområde)
* Restaurang (karibisk mat)
* Fitnesscenter
* Pool parasoller / solstolar
* Poolhanddukar

Kontakta oss idag för att köpa eller sälja fastighet i Saint Lucia snabbt online

Utrymmen

Rum2
Sovrum2
Badrum3

Ytor

Boende119 Kvadratmeter
Balkong
Bekvämligheter extraheras av AI.
Luftkonditionering
Parkering
Swimmingpool
Trädgård

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.