Elegans mot havet

Albufeira, R. Fernão Lopes 2, 8200-279 Albufeira, Portugal
Friliggande hus • 9 rum • 6 säng. • 6 bad. • 507.65 Kvadratmeter • 2st våning
34 953 476 SEK

Upptäck elegansen i denna villa med 6 sovrum 5 minuters promenad från stranden i Sta Eulalia.

Välkommen till din drömvilla, denna lyxiga fastighet med 6 sovrum, 4 av dem med eget badrum, ligger på en stor tomt med 5000 m2 bara 400 meter från den fantastiska stranden Sta. Eulalia. Njut av det bästa av två världar, med lugnet i en privat oas och närheten till ett livligt boende vid havet. Lev lyx och komfort, med ett stort utomhusområde, inklusive en rymlig anlagd trädgård, generös pool och stora fritidsområden, här hittar du den lugn och ro du alltid har velat ha.

Elegans och charm i varje detalj, gå in i villan för att omslutas av sofistikeringen av dess interiörer, stora utrymmen med högkvalitativa ytor, rymligt vardagsrum och matsal med utsikt över trädgården, det amerikanska köket skapar en idealisk miljö för att ta emot familj och vänner.

De 6 sovrummen i denna villa är sanna oaser för vila, 4 sviter för att säkerställa fridfulla och uppfriskande nätters sömn.

Villan bor runt omkring dig, förutom närheten till stranden, erbjuder enkel tillgång till flera lokala bekvämligheter, restauranger, butiker och Santa Eulalias livliga nattliv står till ditt förfogande för att skapa oförglömliga upplevelser.

Utrymmen

Rum9
Sovrum6
Badrum6
Parkeringsplatser (inomhus)2

Ytor

Boende507.65 Kvadratmeter
Tomt5000 Kvadratmeter
Alarm
Badkar
Diskmaskin
Garage
Grill
Gästsviter
Luftkonditionering
Matsal
Möblerad
Pool utomhus
Snabbtelefon
Swimmingpool
Trädgård
Tvättmaskin

R. Fernão Lopes 2, 8200-279 Albufeira, Portugal, Albufeira

Vyer och orientering extraheras av AI.
Obehindrad utsikt över hav
TypHus
Byggår2005
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data