Superb 2,5 rum duplex lägenhet för avkastningsgenerering, helt smakfullt renoverad

Val-d'Illiez
Parhus • 2.5 rum • 1 säng. • 1 bad. • 66 Kvadratmeter • ref.: Val-d'Illiez.A1
3 528 282 SEK
Denna charmiga duplex med 2,5 rum erbjuder ett vardagsrum som vetter mot ett modernt och funktionellt kök, samt ett rymligt sovrum och ett elegant duschrum. Den senaste renoveringen av denna duplex har utförts noggrant och erbjuder en modern och välkomnande interiör samtidigt som den behåller sin karaktär. På balkongen på övervåningen kan du beundra den hisnande utsikten över den majestätiska Dents-du-Midi och erbjuder en exceptionell naturmiljö.

Lägenheten ligger i hjärtat av byn Val-d'Illiez och har ett privilegierat läge nära alla bekvämligheter, så att du kan nå affärer, restauranger och kollektivtrafik på bara några få steg.

Fastigheten har även en källare som ger extra förvaringsutrymme och erbjuder möjligheten att ta över hyreskontraktet för en parkeringsplats bara några steg från lägenheten, för ett bekvämt och enkelt parkeringsalternativ.

Idealiskt belägen och nyrenoverad, representerar denna högavkastande duplex en utmärkt investeringsmöjlighet och erbjuder möjligheten att ta över det nuvarande bolånet till en attraktiv ränta. Oavsett om du vill bo i den själv eller hyra ut den, kommer den att uppfylla dina förväntningar.

Tveka inte att kontakta oss för mer information om denna vackra duplex och för att planera ditt besök.

Utrymmen

Rum2.5
Våningar2
Sovrum1
Badrum1
Balkonger1

Ytor

Boende66 Kvadratmeter
Användbar78 Kvadratmeter
Balkong

Val-d'Illiez

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Butiker
Förskola
Grundskola
Välj vad du är intresserad av extraheras av AI.
Åka kommunalt
Bergsutsikt
Vy över grönområden
TypLägenhet
Byggår1962
Renoveringsår2022