Lägenhet för Köp i Bourg-Saint-Maurice, Frankrike

Bourg-Saint-Maurice
Lägenhet • 7 rum • 6 säng. • 104 Kvadratmeter • 1st våning • ref.: VA4975TIMROM-2-PASQUE
6 151 269 SEK
IMMO MAIS PAS QUE, erbjuder dig denna vackra lägenhet, ski-in/ski-out, i det prestigefyllda skidområdet ARCS/PARADISKI.

Du kommer att charmas av denna lägenhet, smakfullt inredd, bestående av fyra flexibla sovrum, ett stort vardagsrum med öppen spis och en mezzanin.

Beläget i byn Courbaton, kommer du att njuta av lugnet på platsen och en oslagbar utsikt över massivet, samtidigt som du njuter av tillgång till skidbackarna.

Tveka inte att kontakta våra team för ytterligare information.

STARK HYRESLÖNSAMHET

IMMO MAIS PAS QUE erbjuder dig denna vackra ski in ski out platt i det prestigefyllda skidområdet Les ARCS/PARADISKI.

Du kommer att charmas av denna smakfullt inredda lägenhet, som består av fyra sovrum i två plan, ett stort vardagsrum med öppen spis och en mezzanin.

Beläget i byn Courbaton, kommer du att njuta av lugnet och tystnaden i miljön och oöverträffad utsikt över bergen, med enkel tillgång till skidbackarna.

Tveka inte att kontakta vårt team för mer information.

HÖG HYRESAVKASTNING

Bourg Saint Maurice, en stad som är känd över hela världen tack vare sina fyra höghöjdsplatser "Les Arcs", sina bergsutflykter och starten på en 22 km lång bana som ligger på en internationellt känd forsbas, ligger ett stenkast från Italien.
Haute-Tarentaises huvudstad, det är den perfekta platsen för att upptäcka platserna i Les Arcs och ett av de största skidområdena i världen "Paradiski", på mindre än 7 minuter via linbanan.
TGV-stationen förbinder staden med de stora europeiska huvudstäderna och gör den till en idealisk utgångspunkt för din semester. Staden erbjuder också många andra aktiviteter: Biografer, simbassänger, golf, forsränning, kajakpaddling, kanotpaddling, vandring, helikopterdop, skärmflygning...
Skidområdet Paradiski (Les Arcs/Peisey-Vallandry/La Plagne) har 425 km pister som sträcker sig från 3226 till 1200 m över havet. Med 2 toppar över 3000 m och 262 nedfarter fördelade på en mängd backar erbjuder den en oöverträffad mångfald av rutter, för alla nivåer.
Glaciärer, skogsåkning, freeride, backar för nybörjare på hög höjd, storslagna landskap öppna mot Mont Blanc... Paradiski lever upp till sitt namn!

Denna annons erbjuds av en handelsagent som agerar på uppdrag av fastighetsbyrån "Immo mais pas que..." Vallée de la Tarentaise 958 Avenue du Maréchal Leclerc - 73700 BOURG SAINT MAURICE Tel 04 58 24 00 88

ENDAST FÖRFRÅGNINGAR MED TELEFONKONTAKTUPPGIFTER KOMMER ATT BEHANDLAS.
KÖP - SÄLJ - LÄGENHET - CHALET - BOURG SAINT MAURICE - 73700

Förmedlingsavgifter betalas av säljaren. I en bostadsrätt med 8 tomter. Inga förfaranden pågår. Energiklass E, Klimatklass C Beräknad genomsnittlig årlig energikostnad för standardanvändning, baserat på energipriser för år 2022: mellan 230,00 och 300,00 euro. Denna fastighet erbjuds dig av en kommersiell agent. Information om de risker som denna fastighet är utsatt för finns på Geohazards webbplats: georisques.gouv.fr

Utrymmen

Rum7
Sovrum6

Ytor

Boende104 Kvadratmeter
Balkong
Möblerad

Bourg-Saint-Maurice

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Obehindrad utsikt över berg
Vy över innergård
TypLägenhet
VärmeTrä
Miljöpåverkan (CO₂)
C
11
Energieffektivitet
E
338