Lägenhet för Köp i Portorož, Slovenien

Portorož
Lägenhet • 10 rum • 7 säng. • 3 bad. • 203 Kvadratmeter • 1st våning • ref.: 490191111-44
18 130 531 SEK
Exklusiv fastighet i Portorož - renoverade och fullt utrustade lägenheter bara 100 meter från havet och Portorož-stranden.

Har du alltid velat äga en drömfastighet vid havet? Här har du chansen! Vi erbjuder 3 vackra, fullt utrustade och nyrenoverade lägenheter, belägna i ett exceptionellt läge i idylliska Portorož, bara 100 meter från havet.

Lägenheterna mäter totalt 202,7 m2 och omfattar hela 10 rum och 7 separata sovrum. Framför byggnaden är 321 m2 mark.
Denna fastighet representerar en exceptionell investeringsmöjlighet, vilket ger både en trevlig årlig avkastning och en oförglömlig vistelse vid havet - bredvid det glamorösa Kempinski Hotel. Oavsett om du letar efter ett permanent uppehållstillstånd eller om du vill öka din portfölj med en lönsam investering, är dessa lägenheter definitivt det rätta valet.

Varje lägenhet är omsorgsfullt utformad med överlägsna material och modern design, vilket skapar en modern och bekväm atmosfär. Rymliga sovrum, elegant inredda badrum och rymliga vardagsrum garanterar fullständig avkoppling och komfort. Dessutom har lägenheterna också vackra terrasser där du kan njuta av fantastiska solnedgångar över havet eller bara koppla av med lukten av salt och ljudet av vågorna. Anläggningen styrs också av kameror för ökad säkerhet, komfort och kontroll. Alla lägenheter har golvvärme och värmepump, vilket garanterar minimala driftskostnader.

Fastigheten ligger i en lugn miljö som gör att du kan undvika stadens rörelse, samtidigt som allt du behöver är till hands. Det är också en utmärkt utgångspunkt för att utforska den attraktiva kusten, pittoreska stränder, restauranger med färska skaldjursdelikatesser och olika kultur- och nöjesevenemang.

Det är också värt att lyfta fram den utmärkta lönsamheten för dessa lägenheter. Med den stora efterfrågan på boende i Portorož har du möjlighet att uppnå en attraktiv årlig avkastning på att hyra lägenheter. Med en rik turistsäsong och populariteten för detta område bland inhemska och utländska gäster kommer du snabbt att uppnå en imponerande lönsamhet.

Missa inte denna unika möjlighet! Var ägare till dessa prestigefyllda lägenheter och njut av en sorglös semester eller dra nytta av lönsamheten som erbjuds av denna fastighet. Skynda dig och kontakta oss idag för att ordna en rundtur och presentera alla fördelar som erbjuds av denna fastighet i Portorož.
Din dröm om en fastighet vid havet kan gå i uppfyllelse - det här är en möjlighet att inte missa!

Säljarens villkor är att köparen åtar sig skyldigheten att betala fastighetsomsättningsskatt på 2%.

För all information och arrangemang för turnén är jag glad att vara till ditt förfogande!

Utrymmen

Rum10
Våningar1
Sovrum7
Badrum3
Badrum3
Lägenheter4
Parkeringsplatser (utomhus)6

Ytor

Boende203 Kvadratmeter
Tomt321 Kvadratmeter
Totalt203 Kvadratmeter
Alarm
Möblerad
Bekvämligheter extraheras av AI.
Terrass

Portorož

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Obehindrad utsikt över hav
TypLägenhet
Byggår1905
Energieffektivitet
D