Till salu, drömhus mitt i djungeln med fantastisk utsikt, i Mera, Ecuador

Mera
Domän • 10 rum • 6 säng. • 4 bad. • 435 Kvadratmeter • 1st våning
Pris på begäran

I den här fastigheten är integritet fortfarande viktigt. Inbäddat i kullarna i Llanganates nationalpark faller blicken på foten av Amazonas och den majestätiska altarvulkanen. Detta landskap är allt annat än en kuliss. De avdunstande molnen på trädkronorna blandas med den rikedom av djur som lever i denna helgedom. En fröjd för alla stunder.

En av legenderna i Llanganates nationalpark är att den kan hysa skatten av Atahualpa, den sista inkakejsaren. Många upptäcktsresande har kommit för att pröva lyckan några kilometer från huset. Men den verkliga skatten här är vatten. En av de renaste i världen som vi dricker här med avund och överflöd.

Denna bekväma miljövänliga fastighet byggdes med hållbarhet, bevarande av den naturliga miljön, holistiska aktiviteter, välbefinnande och avkoppling i åtanke. Samtidigt som det är nära till bekvämligheter, 10 minuter från staden Mera. Marken är tillräckligt stor, 500 000 m² (50 ha) för att vara ensam i världen. Dina enda grannar är fåglar, klipptupp, tukaner, wattled guan, etc... Blue Morpho Butterflies, Heliconius Hierax, etc... Ulliga apor, tamarinder, etc...

Gården producerar allt ekologiskt i sina två växthus men även utomhus: "honungsbananer", ananas, uvillas, sangre de drago, papa porslin, potatis, morötter, sallader etc. Samt tobak, jordnötter, vitlök, lök, ingefära, aloe vera, vanilj, kaffe, guava, naranjilla, pitajaya etc..., sprängfyllda med vitaminer och mineraler. Vi har en egen kompostor, ett trettiotal värphöns i en inhägnad park på 1000m² och två slutna dammar där endemiska fiskar gläder oss.

Vi har en egen kompostor, ett trettiotal värphöns i en inhägnad park på 1000m² och två slutna dammar där endemiska fiskar gläder oss.

Kvaliteten på de moderna materialen som används (stål, betong, isoleringsvägg, säkerhetsglas) förmedlar en atmosfär inuti huset utan fukt, mögel eller insekter.

Dess 430 m² boyta med varmvatten, internet, wifi, tvättmaskin, torktumlare och allt detta i självförsörjning med sitt effektiva solpanelssystem. Medeltemperaturerna ligger mellan 20 och 25°. En fridfull miljö där lugn och avkoppling råder.

Du befinner dig i hjärtat av livets födelse.

Fastigheten har också ett registrerat namn, ett företag, en stiftelse och en webbplats.

Utrymmen

Rum10
Sovrum6
Badrum4
Badrum4
Parkeringsplatser (inomhus)2

Ytor

Boende435 Kvadratmeter
Tomt500000 Kvadratmeter
Gästsviter
Internet
Matsal
Möblerad
Parkering
Pool utomhus
Säkerhet
Trädgård
Tvättmaskin

Mera

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Obehindrad utsikt över berg
Panorama utsikt över skog
TypHus
Byggår2021