Lyxvilla med 4+1 trädgård i Green City Düzce

Şıralık
Villa • 5 rum • 3 bad. • 160 Kvadratmeter • ref.: 356185
1 995 701 SEK

Düzce ligger halvvägs mellan Istanbul och Ankara och är en av de mest anmärkningsvärda städerna i Turkiet med sina naturliga skönheter. Staden, som erbjuder möjlighet till ett lugnt liv sammanflätat med naturen med sina vackra skogar, vattenfall, sjöar och långa kust, besöks av miljontals lokala och utländska turister varje år. Istanbul och Ankara kan nås på 2 timmar med motorväg. Staden, som lockar investerare på grund av sitt läge, fortsätter att utvecklas varje år.

Villaprojektet i centrum av Düzce byggs av ett av de mest kraftfulla byggföretagen i regionen. Projektet kommer att levereras i slutet av 2023. Det finns olika lägenhets- och villaalternativ från 2 + 1 till 4 + 2 i projektet. Projektet har en utomhuspool, inomhus och utomhus parkeringsplatser, en lekplats och säkerhet.

Byggföretaget erbjuder också ett 36-månaders avbetalningsalternativ med 0% ränta. Om du vill vara nära Turkiets största städer som Istanbul och Ankara och leva ett lugnt liv sammanflätat med naturen, kan du ringa oss just nu för att få information om detta magnifika projekt.



Detta meddelande integreras automatiskt av RE-OS Real Estate MLS-programmet .

Utrymmen

Rum5
Våningar2
Badrum3

Ytor

Boende160 Kvadratmeter
Totalt190 Kvadratmeter
Bekvämligheter extraheras av AI.
Parkering
Swimmingpool

Şıralık

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Sjöutsikt
Skogsutsikt
TypHus
Byggår2023
VärmeGas