Hus för Köp i Villajoyosa, Spanien

Villajoyosa
Slott • 9 rum • 9 säng. • 5 bad. • 1300 Kvadratmeter • ref.: FINSO001/8730
19 632 963 SEK
Historiskt palats beläget i Villajoyosa egendom med 87 000 kvadratmeter 5 minuter från stranden och 35 minuter från Alicante. Palatset ligger som tidigt artonhundratal, ursprungligen ägd av doktor Esquerdo, framstående psykiater och pionjär i Spanien inom neuropsykiatri och arbetsterapi, samt anmärkningsvärd ställföreträdare för Madrid i deputeradekammaren i XIX-XX århundradena.

Slottet har en "U" -form och är byggt med bärande murade stenväggar och smidda med träbjälkar. Den har mer än 630m2 byggd yta fördelad på två huvudvåningar. Bottenvåningen med en yta på 378m2, har en stor entré med täckt uteplats, spektakulärt vardagsrum med bakre utgång. I södra vingen finns tre huvudrum, som är en spektakulär matsal i modernistisk stil med träkassetttak och ett annat vardagsrum som ger tillgång till ett sovrum med eget badrum, och det tredje som för närvarande är ett bibliotek nås av ett litet vardagsrum, har också ett litet kontor.

I norra flygeln finns 1 sovrum, kök och 2 badrum. På övervåningen som nås från spiraltrappan, och med mer än 250m2 finns 2 vardagsrum, ett av dem med öppen spis och ytterligare 7 sovrum, det viktigaste med öppen spis och 2 badrum, plus spektakulär terrass mot havet. Den har också en hjälpbyggnad på 444,45 m2 på bottenvåningen och 134,80 m2 på översta våningen. På bottenvåningen finns ett område för garage, fem lager, två sovrum, ett vardagsrum, ett vardagsrum och ett kök, på övervåningen, ett lager, två rum och ett sovrum med badrum och ett område med en stor pool och pergola. Gården har också citrusutnyttjande med stor bevattningspool.

Utrymmen

Rum9
Sovrum9
Badrum5

Ytor

Boende1300 Kvadratmeter
Tomt87654 Kvadratmeter
Balkong
Terrass
Bekvämligheter extraheras av AI.
Garage

Villajoyosa

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Obehindrad utsikt över hav
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data