Investeringsmöjlighet, reducerat pris Lägenhet i Pereira Colombia

Pereira, 4-31 Cra. 13
Ny lägenhet • 4 säng. • 3 bad. • 198 Kvadratmeter • Bottenvåning
2 177 946 SEK

Ditt drömhem väntar på dig i den exklusiva sektorn av Alperna i den vackra staden Pereira! Denna ombyggda lägenhet är pärlan du letade efter.

Med sina 4 sovrum och 3 badrum erbjuder denna rymliga lägenhet det perfekta utrymmet för att rymma hela din familj. Dessutom har den 2 täckta och oberoende parkeringsplatser i linje, vilket ger komfort och säkerhet för dina fordon.

Från det ögonblick du kommer in kommer du att hälsas med otrolig naturlig belysning som förbättrar varje hörn av utrymmet. De högkvalitativa ytorna kommer att glädja dig och få dig att känna dig i en modern och sofistikerad miljö.

Det privilegierade läget i hjärtat av den centrala sektorn tar dig närmare den livliga rosa zonen i staden Pereira-Colombia, där du hittar ett brett utbud av kommersiella, finansiella och gastronomiska tjänster för att tillgodose alla dina behov.

Njut av komforten i ett separat vardagsrum och matsal, samt ett kök i amerikansk stil, som blir den perfekta platsen att förbereda dina läckra kulinariska skapelser. Dessutom kan du koppla av och njuta av brisen på den rymliga balkongen på cirka 12 kvadratmeter och på en charmig intern terrass på 15 kvadratmeter.

Denna lägenhet sticker ut för sin säkerhet och lugn i ett exklusivt område i staden. Här kan du njuta av livet i en lugn miljö, omgiven av naturlig skönhet och nära till allt du behöver.

Missa inte chansen att förvandla denna lägenhet till ditt nya hem.

Kom och upptäck lyxen och komforten som väntar dig i Alperna!"

Jag hoppas att denna beskrivande kopia uppfyller dina förväntningar och belyser alla enastående funktioner i lägenheten. Om du har några andra önskemål eller behöver ytterligare hjälp, hjälper jag dig gärna!

För mer information kontakta:

Javier Rendon Biligual Fastighetsmäklare

WhatsApp +573058172797

expats-realty.com

bestdealcloser1@gmail.com

Utrymmen

Sovrum4
Badrum3
Badrum1
Parkeringsplatser (inomhus)2

Ytor

Boende198 Kvadratmeter
Tomt198 Kvadratmeter
Alarm
Dörrvakt
Garage
Grill
Hiss
Internet
Matsal
Parkering
Satellit-tv
Snabbtelefon
Säkerhet
Trädgård
Tvättmaskin
Uppassare dygnet runt
Vinkällare

4-31 Cra. 13, Pereira

Vyer och orientering extraheras av AI.
Stadsutsikt
Vy över innergård
TypLägenhet
Byggår1984