Patraic Gulf House

Rio
Hus i byn • 2 rum • 2 säng. • 1 bad. • 126 Kvadratmeter • ref.: 209546
3 085 175 SEK
Huset har fri utsikt över Patraiska viken och den omgivande landsbygden. Det erbjuder avskildhet, men det är nära beläget till den livliga staden Patras och Rio-Antirio-bron, och erbjuder därmed enkel vägåtkomst till hela Peloponesse och södra delen av centrala Grekland.

Utvecklad över två våningar och 126 kvm, det finns ett rymligt vardagsrum / matsal med öppen spis, öppet kök, två sovrum, ett badrum och en toalett. Den är möblerad och inkluderar alla köks- och badrumsmöbler och utrustning, samt alla verktyg som behövs för underhåll av trädgården. Alla fönster och karmar är av aluminium, försedda med insektsnät och elektriska persienner. Huset byggdes ursprungligen 1997 och renoverades 2007.

Det 2653 kvm inhägnade markskiftet är delvis stenlagt, medan det finns 22 olivträd som kan producera nära 80 kg olivolja varje år. Det finns täckt parkering för två bilar på platsen, och en stenbyggd grill ingår.
Plats
I en grönskande miljö och på vägen till byn Argyra, har huset verkligen en fågelperspektiv över den omgivande landsbygden, Patraiska viken och bron Rio-Antirio. Trots att det ligger mycket nära staden Patras, erbjuder huset avskildhet och avskildhet till sina ägare.

Staden Patras är den tredje största staden i Grekland. Känd som Greklands port till väster, har stadens hamn schemalagda och regelbundna färjeförbindelser till Italien. Det är också hem för tre offentliga universitet och ett tekniskt forsknings- och innovationscenter. Ett besök på dess arkeologiska museum, vars utställningar spänner över den mykenska till den sena romerska eran är ett måste, liksom ett besök på den mykenska kyrkogården Voudeni och den romerska Odeon.
Viktiga avstånd

  • Agios Vasileios-stranden: 6 km (10 minuter med bil)

  • Rio (centrum): 8.5 km (15 minuter med bil)

  • Patras (centrum): 17.5 km (30 minuter med bil)

  • Araxos regionala flygplats: 60 km (50 minuter med bil)

Utrymmen

Rum2
Sovrum2
Badrum1

Ytor

Boende126 Kvadratmeter
Tomt2653 Kvadratmeter
Bekvämligheter extraheras av AI.
Möblerad
Parkering

Patras

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Obehindrad utsikt över landsbygd
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data