Villa i Toscana-stil med vingård och olivlund

Koiliomenos
Domän • 1 rum • 4 säng. • 3 bad. • 220 Kvadratmeter
9 923 177 SEK
Villan ligger i de västra bergen i Zakynthos, i byn Kiliomenos på en höjd av 550 meter ovanför den och i panoramautsikt i ett inhägnad område på 6 tunnland. Kiliomenos byn, med sin långa arkitektoniska tradition, ligger 500 meter från villan. Det finns fortfarande traditionellt kooperativa "Melissiotises", silversmeder, rider med hästar och ett bryggeri "Ambelostrates".
På ett avstånd av 7 kilometer hittar du den avskilda steniga stranden i byn där de hotade arterna av "Monaxou-Monaxou sälmunkar bor.
Söder om kiliomenos inom 10 kilometer finns det gott om sandstränder och livsmiljön för havssköldpaddan "Caretta-Caretta.
I nästa by "Agios Leon" finns steniga stränder och den traditionella tavernan "Porto Limionas"
Fastigheten är ett exempel på traditionell arkitektur, gjord av sten, 220m2, med kapacitet att rymma upp till 8 personer.
Inne i villan känner man att han lever i en annan tid, medan han kan njuta av all modern lyx. Villan är omgiven av stora verandor, som ger besökaren möjlighet att blicka in i Joniska havet och de fantastiska färgerna i solnedgången genom grönskan av tallskog
Två konstnärliga trappor av sten leder till husets nedre nivå, till poolnivån. Poolen och grillrummet är förenade och ligger över vingården. Storleken på poolen är 50m2. I längd är 10m och bredden 4,5m eller 5,5m beroende på vad som är fallet.
Djupet börjar från 0,9 m och slutar till 1,4 m. Det finns också en bubbelpool och en plaskdamm, 0,3 m djup. Det är omgivet av grönska och blommor, som tillsammans med den diskreta belysningen kompletterar den färgstarka bilden under dagen och natten.
När du kommer in i villan hittar du ett rymligt vardagsrum, som har en energispis, satellit-TV, DVD, stereoanläggning och Playstation 3. Matbordet står i samma rum och bakom det finns en monter med antikviteter. I vardagsrummet, liksom i de andra rummen, lägger den diskreta belysningen sista handen vid de oklanderligt färdiga materialen av sten, trä, järn och keramik. I detta rum riktas ögat mot det synliga trätaket, vilket kompletterar den romantiska atmosfären.
På bottenvåningen finns två rymliga sovrum, 20m2 vardera, ett höger och det andra till vänster. Deras franska fönster har utgång till blomsterträdgårdar och fruktträdgårdar. Rummet vetter till höger när du lämnar vardagsrummet och går mot sovrummen vetter mot öster. I detta rum finns en dubbelsäng, en fåtölj och en traditionell garderob. Rummet i vänster västerläge har två enkelsängar samt en stor inbyggd garderob.
Sedan leder en trätrappa till villans övre nivå, vinden. Detta är en unik, mysig plats, lämplig för isolering och tid att koppla av. På vinden, som är en yta på 40m2, finns ett andra, mindre vardagsrum samt ett studierum, energispis och en garderob. Det har också ett eget internt badrum med dusch. På vinden finns faciliteter som satellit-TV, luftkonditionering och centralvärme, precis som i de andra sovrummen. En liten stenbalkong av handgjort järn, som vetter mot väster, kompletterar vindens skönhet
De tre sovrummen i villan betjänas av två badrum och en toalett. På den första nivån i villan, mellan de två sovrummen, finns ett 15m2 badrum med badkar. Två välvda stenfönster släpper in solljuset. Bredvid detta badrum finns en liten toalett. Här finns tvättmaskin, hårtork, strykjärn och strykbräda. Det andra badrummet finns på vinden och det har en dusch och en konstnärlig diskbänk av sten och järn.
Köket kommunicerar med matsalen och vardagsrummet genom en kupol av keramisk tegelsten. I köket hittar du alla elektriska varor som kylskåp, spis, diskmaskin samt små apparater som brödrost, kaffekanna, vattenkokare, fritös och matinställningar.
Köket är tillverkat av valnöt.
Bredvid poolen finns de skyddade grillarna utrustade med traditionell vedugn och elektriska rotisserier. I samma område finns området i matsalen, handfat, skåp och redskap.
På domänen hittar du ett gästhus som har ett kök / vardagsrum och på första våningen ett sovrum med eget badrum.

Utrymmen

Rum1
Sovrum4
Badrum3

Ytor

Boende220 Kvadratmeter
Tomt5500 Kvadratmeter
Bekvämligheter extraheras av AI.
Diskmaskin
Grill
Internet
Parkering

Koiliomenos

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Havsutsikt
Obehindrad utsikt över skog
Panorama utsikt över berg
Vy över landskapet
TypHus
Byggår2006