Fantastiskt modernt hus i ett eftertraktat område i Montreux

Chailly-Montreux
Hus • 5.5 rum • 240 Kvadratmeter • ref.: 4422141
81 042 418 SEK
Denna vackra fastighet ligger i slutet av en återvändsgränd i ett lugnt och populärt område i Montreux och har en magnifik utsikt över sjön och Alperna. Detta är en vacker ny prestation som erbjuder renhet av linjer, ljusstyrka och prestanda för samtida konstruktioner.

Fastigheten ligger på en anlagd tomt på mer än 2'600m2 och renoverades 2016 2020.

Envåningsvillan sträcker sig över en boyta på nästan 240m2. Ankomsten sker med en superb mästerlig trappa. Man kommer in i huset genom en vacker massiv trädörr som vetter mot en entré som leder till vardagsrummet, öppet kök, matsal och vardagsrum badar i ljus tack vare stora fönster.

En stor master svit och två sovrum med eget badrum utgör sovrummet. En stor och vacker terrass och ger tillgång till utsidan från vart och ett av rummen på denna våning.

Den halvgrävda källaren har optimerats och är utformad med samma högkvalitativa material som i golvet och har en vacker takhöjd på mer än 2,60m. Det kompletterar briljant denna fastighet genom att erbjuda ett stort rum öppet till en uteplats, flera källare, tvättstuga och tekniskt utrymme.

Huset erbjuder potential för utveckling av en extra våning och möjliggör byggandet av en pool.

En stor täckt välkomnande tre platser samt en jacuzzi och en liten damm slutför tjänsterna i denna vackra fastighet.

Denna vackra fastighet ligger i slutet av en återvändsgränd i ett lugnt, eftertraktat område i Montreux, med magnifik utsikt över sjön och Alperna. Denna nybyggda fastighet erbjuder renhet av linjer, ljusstyrka och bekvämligheter i modern konstruktion.

Fastigheten ligger på en anlagd tomt på över 2 600 kvm och byggdes 2016 och genomgick renoveringar 2020.

Envåningsvillan sträcker sig över en boyta på nästan 240 kvm. Den mästerliga ankomsten sker via en fantastisk extern trappa. Du kommer in i huset genom en vacker massiv trädörr som vetter mot en entré som leder till vardagsrummet, där det öppna köket, matsalen och vardagsrummet badar i ljus tack vare stora burspråk.

En stor master svit och två sovrum med eget badrum utgör nattutrymmet. En stor, vacker terrass ger tillgång till utomhus från alla rum på denna våning.

Den halvt utgrävda källaren har optimerats och designats med samma högkvalitativa material som första våningen och har en takhöjd på över 2,60 m. Det kompletterar briljant denna fastighet genom att erbjuda ett stort rum som vetter mot en uteplats, flera källare, tvättstuga och tekniskt utrymme.

Huset erbjuder potential för en extra våning och byggandet av en pool.

Ett stort täckt område med plats för tre, samt en jacuzzi och en liten damm, avrundar funktionerna i denna vackra fastighet.

Utrymmen

Rum5.5

Ytor

Boende240 Kvadratmeter
Totalt2639 Kvadratmeter
Bekvämligheter extraheras av AI.
Terrass

Montreux

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Butiker
Grundskola
Grundskola
Välj vad du är intresserad av extraheras av AI.
Sjö
Vyer och orientering extraheras av AI.
Panorama utsikt över berg
Panorama utsikt över sjö
TypHus
Byggår2016
Renoveringsår2020