Lyxiga lägenheter med utsikt över Bosporen i Besiktas

Abbasağa Mahallesi
Lägenhet • 3 rum • 1 bad. • 90 Kvadratmeter • 5th våning • ref.: 351779
11 866 333 SEK

Lyxiga lägenheter med utsikt över Bosporen, Istanbuls pärla, erbjuds till salu i Beşiktaş. Lyxiga 2 + 1, 3 + 1 och 4 + 1 lägenheter erbjuder ett rymligt och exklusivt liv med högt i tak i sina interiörer. Lägenheterna är utrustade med köksapparater, ståldörr, LED- och spotbelysning, duschkabin, PVC-fönster, laminat- och keramikgolv, golvvärme, naturgas och satellit-TV-system.

Projektet, som har panoramautsikt över Bosporen, har en yta på 2.000 m² och består av 48 oberoende sektioner på 12 våningar med 1 block. Förutom utomhuspoolen och trädgården på takvåningen i projektet som erbjuder rymliga lägenheter med högt i tak, finns det turkiskt bad, SPA, jacuzzi, bastu, lobby, gym, café, restaurang, biograf, lekplats, vattentank, mötesrum, biografhallar, kaféer, brandstege, blixtstång, 24/7 säkerhet, kamerasystem och inomhus parkeringsplats.

Även om projektet byggt på Barbaros Boulevard ligger inom gångavstånd från dagliga behov; Det är 2 km till stranden, 300 meter till metrobussen, 450 meter till Yıldız tekniska universitet och Sait Çiftçi sjukhus, 600 meter till Zorlu centrum, 1,2 km till Ihlamur Pavilion och 41 km till Istanbul flygplats.



Detta meddelande integreras automatiskt av RE-OS Real Estate MLS-programmet .

Utrymmen

Rum3
Våningar488
Badrum1

Ytor

Boende90 Kvadratmeter
Totalt100 Kvadratmeter
Bekvämligheter extraheras av AI.
Badkar
Diskmaskin
Fitnesscenter
Garage
Hiss
Parkering
Trädgård

Abbasağa Mahallesi

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
TypLägenhet
Byggår2023
VärmeCentral, Gas