Lägenhet för Hyra i Nazaré, Portugal

Nazaré
Lägenhet • 3 rum • 3 säng. • 75 Kvadratmeter • ref.: 17471473-1739-01756
23 361 SEK
Solig lägenhet av typologi T2 i byggnad med gott skick, beläget i centrum av byn Nazaré, nära den traditionella marknaden, historiska området och tjänster. På lugn gata och enkel åtkomst.

Det ligger på första våningen, utan hiss, med i sin konstitution en entré, utrustat kök och vardagsrum med havsutsikt och tillgång till balkong. Hall med sovrum, badrum och två sovrum med bra ytor med garderober inbyggda i väggen. Med parkeringsplats identifierad med samma bokstav i fraktionen.

Det är perfekt för permanent uppehållstillstånd eller semester, med tanke på dess goda skick och läge.

Det är allt möblerat, redo att bebos. Vill du boka ett besök?

* Vi är kreditförmedlare certifierade av Banco de Portugal med nummer 0001678. Vi är tillgängliga för att hjälpa dig GRATIS i hela processen med bostadslån. Boka ditt möte med oss idag. *

CENTURY 21 RAMOMI - Ditt hem i dina händer. Vi gör allt för dig. Fastighetskonsulter. Ditt perfekta hem. Hitta ditt hem!

ÅRHUNDRADET 21 VARUMÄRKE

Det största fastighetsfranchisenätverket i världen - grundat 1971 - har mer än 10 000 byråer i 88 länder, med mer än 130 000 agenter på dess vägnar.

Varumärket C21 är en av grundpelarna för allvar, förtroende och kunskap om fastighetsverksamhet. Global marknadskännedom hjälper C21 att stärka sin position som det mest framgångsrika lokala fastighetsmäklarvarumärket.

MISSION OCH VISION ÅRHUNDRADE 21
Med en stark varumärkeskultur styrs C21 av uppdraget att kontinuerligt erbjuda en kultur av kundservice.

Dess uppdrag är att hitta och tillhandahålla den bästa fastighetsmäklartjänsten, arbeta som en sann adjuvans och intresserad av företagets framgång.

Engagemanget, integriteten, efterfrågan och expertisen inom dessa verksamhetsområden positionerar den som en partner av excellens för alla företag.

Utrymmen

Rum3
Sovrum3

Ytor

Boende75 Kvadratmeter
Bekvämligheter extraheras av AI.
Möblerad
Parkering

Nazaré

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Svagt utsikt över hav
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data