Hus för Köp i Municipality of Piran, Slovenien

Municipality of Piran
Stuga • 7 rum • 4 säng. • 3 bad. • 239 Kvadratmeter • 1st våning • ref.: 490111019-157
6 147 991 SEK
Vi presenterar dig en exceptionell möjlighet att köpa ett vackert fristående hus med utsikt över havet. Det ligger i en lugn och pittoresk by Liminjan i Lucija bara några minuter från kusten. Detta rymliga hus erbjuder en mängd olika användningsområden, eftersom det är uppdelat i två våningar, varav det finns två separata enheter på nedre våningen som kan omvandlas till lägenheter att hyra.

Layout av lokaler:

1. Bottenvåning med två separata lägenheter: Bottenvåningen i huset är uppdelad i två separata lägenheter. Den första lägenheten som vetter mot vägen innehåller en rymlig entré, kök, badrum, första rummet och andra rummet, tillsammans med en nettoyta på 48,96 m2. En annan lägenhet inriktad på olivträd inkluderar en hall, mottagningsrum, kök, rum och badrum, tillsammans med en nettoyta på 46,33 m2.

2: a våningen med bekvämt bostadsområde: Golvet har en täckt terrass som innehåller två delar och en balkong runt huset. Bostadsdelen, tillverkad i prefabricerad version, innehåller en entré och hall, ett kök med matplats, ett mottagningsrum med en synlig del mot köket, en toalett med dusch och tvättmaskin, ett badrum, två sovrum och ett skåp. Den totala nettogolvytan är 94,94 m2.

3. Ytterligare alternativ och komfort: Huset är utrustat med ett kabelinternetpaket med WI-FI-anslutning, avlopp och en separat anslutning för dagvattenutlopp. Varje bostad har också en separat trefasregistrering av elförbrukningen. Framför bostäderna finns en trottoar med tryckt betong på bottenvåningen och beläggning med en "venetian" på första våningen. På södra sidan av huset finns en stor trädgård med planterade vinstockar och kiwi.

4. Ytterligare rum och utrustning: Under trädgården bredvid vägen finns en högre betongkarp, bakom vilken rummen grävs upp, inklusive ett rum som var ofullständigt ordnat som ett tidigare garage, samt källarområden och en liten vindel av källaren. I närheten ligger det tidigare växthuset, som omvandlades till ett sommarkök. På taket av sommarköket installeras solpaneler och varmvattenpanna. Det finns också en maskinbod bredvid huset.

Ytterligare mark att hyra: Förutom huvuddelen av fastigheten är den också tillgänglig att hyra ytterligare 2 hektar mark, där cirka 500 oliver av olika sorter planteras, vinstockar av sorter av Cypern, mandarin, citron, grapefrukt, apelsin och kumkvat. All hyrd mark är utrustad med ett sektoriellt hanterat droppbevattningssystem.

Fastighetspotential:

Fastigheten kan användas för ditt eget hem, med möjlighet att hyra mindre lägenheter för turiständamål. Med överföringen av hyrd mark kan olivodlingens aktivitet, som möjliggörs av dess idealiska läge, fortsättas.

Platsbeskrivning:

Lucija (italienska: Lucia), ursprungligen Saint Lucia (Santa Lucia), är en tätort vid havet i slovenska Istrien, den största bosättningen vid Piranbukten och i kommunen Piran, belägen mellan Portorož och Seča.

Huset i Liminjan ligger 600m eller 2 minuters bilresa till hantverk köpcentrum i Lucija

Koper - vandringsområde - 16 km

Piran - historisk sevärdhet - 7 km

Trieste - stadsdel - 35 km

Ljubljana - vandringsområde - 120 km

För mer information och vyer, ring:

Matej Furlan

Telefon: +386 40 544 431

E: matej.furlan@re-max.si

Eller

Erika Markežič Kapelj

Telefon: +386 41 586 254

E: Erika.markezic@re-max.si

Utrymmen

Rum7
Sovrum4
Badrum3
Badrum3

Ytor

Boende239 Kvadratmeter
Tomt516 Kvadratmeter
Totalt239 Kvadratmeter
Internet
Terrass
Bekvämligheter extraheras av AI.
Balkong
Parkering
Trädgård
Tvättmaskin
Vinkällare

Municipality of Piran

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Obehindrad utsikt över hav
TypHus
Byggår1981
Energieffektivitet
E