Hus för Köp i Східниця, Ukraina

Skhidnytsya
Friliggande hus • 6 rum • 282 Kvadratmeter • 1st våning • ref.: 116002056-34
3 440 338 SEK
EXKLUSIVT ERBJUDANDE! Ingen provision!
Till salu erbjuder vi ett hus med en total yta på 282 kvm.m för bekvämt boende och rekreation i den unika semesterorten Skhidnitsa vid foten av de ukrainska karpaterna.
Orten Skhidnitsa är en plats som kombinerar kristallklar bergsluft, den förtrollande lukten av skogar och naturens helande gåvor.

Huset självt ligger på en välskött tomt på 12 hektar bredvid en lyxig skog, ett säkerhetssystem runt huset och runt omkretsen av platsen, utrustning från ledande tillverkare, dyra, miljövänliga material användes i dekorationen. Huset har en elektrisk panna, och dessutom installerad som en backup fast bränsle. Hela huset genomsyras av en ren ljus atmosfär och mysig atmosfär.
Husets layout:
Källare: pannrum, tvättstugor, garage för 2 bilar.
1: a våningen: entré, vardagsrum med tillgång till terrassen och tomten, rymligt kök, studie / gästrum. På bottenvåningen med en separat flygel finns även en bastu med eget rekreationsområde och dusch.
2: a våningen: sovrum med tillgång till terrassen, badrum, två sovrum, omklädningsrum, loggia.
Det finns en vind på 150 kvm.m, som kan utrustas för bostadsyta.
På tomten ligger: pool, grill, ja, trädgårdsträd.

Den omedelbara närheten av infrastrukturen: hotell, spa-komplex, pooler, vattenpark, sommarteater, restauranger, affärer, banker, daghem och skolor, lekplatser, vattenfall, källor till mineralvatten av typen "Naftusya".
Det unika i byn Skhidnytsia ligger också i sitt transportläge: det ligger på ett avstånd av 20 km från Truskavets, 100 km från Lviv, 650 km från Kiev, 60 km från Polen och 80 km från Slovakien.

Kostnaden är $ 287,000 eller det bästa erbjudandet! Vid en lämplig tidpunkt för dig kommer vi att organisera en visning. Vi är redo att samarbeta med mellanhänder! Ingen provision för köparen!

Utrymmen

Rum6
Våningar2

Ytor

Boende282 Kvadratmeter
Tomt1200 Kvadratmeter
Totalt282 Kvadratmeter
Möblerad
Bekvämligheter extraheras av AI.
Grill
Swimmingpool

Skhidnytsya

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.