Gård till salu på 17 hektar i San Andres de Giles. Utmärkt hjälm

San Andrés de Giles
Tomt • 17 Hektar
6 272 032 SEK

Plats: Det ligger i San Andrés de Giles 700 meter från väg 41. km 64,8.

 

Intressanta platser:

- 6 km från byn San Andrés De Giles (10 min)

- 129 km, från CABA (1:25 min)

- 45 km från Lujan (45 min)

- 9 km från Route 7

 

Egenskaper hos fastigheten: Fastigheten har 1 hektar mellan åtkomst-, beskognings- och förbättringsområde, bestående av två fastigheter, med en ungefärlig ålder av 5 år.

Huvudbyggnaden, har en täckt yta på 218 m2 och ett halvtäckt galleriområde på 112 m2. Med stort möblerat kök, med alla sina kategoriapparater (diskmaskin, Aristone inbyggd ugn, ö och möbler i guayubira), vardagsrum med perfekt orientering och utsikt, salamander med anslutning till sovrummen, servicetoalett, viloplats med 2 sovrum, ett med eget badrum och omklädningsrum, kontor och badrum. Alla dess skurna öppningar Modena DVH-linje. Utmärkt konstruktionskvalitet, utan detaljer.

- Pool av material med alla dess artefakter och athermal platta på 4 x 11 Mts. (44 m2)

- Verktygsförråd på 42 m2.

- Hus för hyresvärd, med en yta på 44 m2, har kök, badrum och 1 sovrum. med halvtäckt garage 24 M2 och verktygsförvaringsbod 24 M2 (med bostadsmöjlighet)

- Canil av material på 9 m2, med omkretsledningar.

 

Runt husen kan vi hitta en vacker skogsplantering bifogad, med en mängd olika träd, fruktträd och trådbundet utrymme för fruktträdgård. Utmärkt skick av ledningar både i dess omkretsar och inom förbättringsområdena. Blixtstänger bredvid huvudbyggnaden med radie på 200 meter.

 

Jordegenskaper: Gården har 16 hektar med jordbruks A-lämplighet, med klass II-jordar och ett produktivitetsindex på 70,5% planteras med alfalfa. Kapacitet för alla typer av grödor.

 

ACCEPTERAR DELBETALNING AVDELNING 3 AMB. CABA.

 

Köpvillkor: Kontakta oss

De uppgifter som lämnas är endast illustrativa, eftersom de är föremål för den validering som härrör från lagfarten eller kommunala planer. Försäljningen är föremål för att ägaren följer bestämmelserna i den allmänna resolutionen nr 2371 i AFIP.

Ytor

Boende17 Hektar
Tomt17 Hektar

San Andrés de Giles

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.