Hus för Köp i Municipality of Lendava, Slovenien

Municipality of Lendava
Stuga • 4 rum • 3 säng. • 1 bad. • 236 Kvadratmeter • 1st våning • ref.: 490321056-98
1 348 656 SEK
I en lugn miljö, i Petišovci/Lendava säljer vi ett stort hus, som kännetecknas av kvalitetskonstruktion, och den slutliga stämpeln ges av en platt och mycket stor tomt som erbjuder fullständig avskildhet. Golvet är P+1+M.

Huset täcker 236 m2 yta (källa: GURS), bottenvåningen är ordnad och lämplig för boende, storleken är ca 110m2. På bottenvåningen är det nödvändigt att färdigställa ett stort vardagsrum, från vilket det finns en ingång till resten av vardagsrummet. Första våningen och vinden är i ett grovt skick och måste slutföras.

Markytan är 5 608,00 m2 (2 015 m2 - byggmark, 3 593 m2 - jordbruksmark), och hela marken är platt, gripen och dekorerad i uppsättningen.

BOTTENVÅNING - litet vardagsrum med tillgång till terrassen, kök med skafferi, separat toalett, badrum, barnrum, sovrum och tvättstuga, där värmepumpen är installerad. En stor vestibul, som är avsedd för ett stort vardagsrum, måste färdigställas genom konstruktion. Planlösningen för lokalerna på bottenvåningen kan ses i de bifogade bilderna av fastigheten.

FÖRSTA VÅNINGEN OCH VINDEN - båda våningarna är i rått skick och måste slutföras i konstruktionen. Till första våningen är det nödvändigt att bygga externa trappor.

Huset byggdes 1973. Takbeläggning - eternit, isolerande fasad -demit 18 cm. En del av huset behöver fortfarande färdigställas med en isolerande mantel. Fönstren är plast-treskikts, isolerande glas-termopan är installerade.

Uppvärmningen sker genom radiatorer med den nya VIESSMANN-värmepumpen. Laminat läggs i rummen, keramik i korridorerna. I köket görs en speciell helande mosaik på väggen, som ger ägare, lycka, hälsa och överflöd.
Bredvid huset finns parkering för flera bilar. Dessutom är det möjligt att ordna parkeringsplatser för kunder på gården (vid användning av fastigheten för affärsändamål).

Marken i sig är mycket stor, den erbjuder möjlighet att ordna en vacker egen trädgård, park och fruktträdgård (fruktträdgården finns redan på tomten). Vattning tas om hand, eftersom fastigheten har en egen fontän. Från huset genom tomten leder en upplyst väg till det prefabricerade huset - ett uthus (yta på 109 m2 GURS)., som ägaren använder för picknick (inbyggt kök), och förbereder också helande salvor, tinkturer, naturliga fruktjuicer i den,...

Fastigheten är inskriven i fastighetsregistret, är fri från bördor, ägaren har bygglov.
Det är möjligt att ordna två överlägsna bostäder i huset, det är möjligt att använda det som en investeringsmöjlighet för att hyra rum eller använda det som ett alternativ för oberoende affärer och boende. Naturligtvis är den också lämplig för en större familj. Fastigheten säljs utrustad.

PLATS: 4 km till AC-anslutning, 5 km till spa/spa Lendava, 6 km till utsiktstornet VINARIUM, 5 km till racerbanan - Lindau ring - möjlighet att köra motorcykel och gokart!
5 km till centrum av Lendava, där det finns en skola, butik, buss, apotek och alla andra tillbehör.
Vi rekommenderar verkligen att köpa!

Utrymmen

Rum4
Våningar2
Sovrum3
Badrum1
Badrum1
Lägenheter2
Parkeringsplatser (utomhus)20

Ytor

Boende236 Kvadratmeter
Tomt5608 Kvadratmeter
Totalt236 Kvadratmeter
Internet
Möblerad
Bekvämligheter extraheras av AI.
Parkering

Municipality of Lendava

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Vy över landskapet
TypHus
Byggår1973
Energieffektivitet
D