Lyxiga lägenheter till salu nära Antalya flygplats och Lara Beach

Altıntaş
Lägenhet • 2 rum • 1 bad. • 40 Kvadratmeter • 1st våning • ref.: 348770
1 580 839 SEK

Köp Hem Antalya fortsätter att sätta färg på ditt liv med nya projekt som kommer att väcka spänning.

De nybyggda lägenheterna sticker ut med sitt läge i ett av de mest prestigefyllda och elitområdena i Aksu-distriktet. Det är ett ofta föredraget område för ett lugnt, modernt och elitliv och för investerare. Regionen har ett fördelaktigt läge på grund av dess närhet till Antalyas flygplats och Laras stränder.

Vårt projekt ligger inom gångavstånd från marknader, skolor, affärer, 4 km från havet, 5 km från Duden-vattenfallet, 10 km från Kaleiçi (Gamla stan) och småbåtshamnen, som är Antalyas centrum, och 2 km från Antalyas flygplats.

Byggd på en markyta på 2 900 m² består bostaden med havsutsikt av tre kvarter och totalt 50 lägenheter, 1 + 1 och 2 + 1 typer. Vår webbplats har funktioner som en stor gemensam pool, inomhus- och utomhusparkering för varje lägenhet, generator, vandringsleder, 24/7 säkerhets- och säkerhetskameror, turkiskt bad, bastu, fitness, lekplatser, hiss, vattentank och så vidare.

Lägenheter med 1 och 2 sovrum består av ett vardagsrum, ett kök med öppen planlösning, ett eget badrum och ett omklädningsrum. Lägenheterna är utrustade med köksutrustning, luftkonditionering i varje rum, golvvärme, duschkabiner och centralt satellit-TV-system.

Vi är alltid med dig med våra betryggande tjänster i alla transaktioner som förhandling, lagfartsöverföring, el-vattenabonnemang, uthyrning etc. Kolla in recensionerna från våra nöjda kunder och bli äntligen en av dem ;-)



Denna lista har automatiskt integrerats av RE-OS Real Estate MLS-programmet .

Utrymmen

Rum2
Våningar7
Badrum1

Ytor

Boende40 Kvadratmeter
Totalt45 Kvadratmeter
Alarm
Hiss
Snabbtelefon
Bekvämligheter extraheras av AI.
Bastu
Fitnesscenter
Parkering
Swimmingpool

Altıntaş

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Obehindrad utsikt över hav
TypLägenhet
Byggår2024
VärmeGolvvärme, Gas