Lyxigt bostadsområde i Bektaş, Alanya

Bektaş
Lägenhet • 4 säng. • 3 bad. • 230 Kvadratmeter • Tillgänglig från 2024-06-29 • ref.: IMMO 1369
7 031 691 SEK

Typer av lägenheter:
- 4+1 duplex: 230m2

Om projektet:
Detta nya projekt ligger i Bektaş-distriktet. Komplexet är byggt på en tomt på 1 000 m2 och består av ett enda kvarter med totalt 8 lägenheter. Alla lägenheter ligger i söderläge, en komplett uppsättning vitvaror ingår i duplexpriset. Komplexet har en pool utrustad med en infällbar takmekanism som stänger poolområdet på vintern. Dessutom kommer poolvattnet att värmas upp under den kalla årstiden, så att invånarna kan bada när de vill under hela året. Byggnationen påbörjades i mars 2023 och kommer att slutföras i juni 2024.

Om Alanya:
Alanya är den vackraste stadsdelen i Antalya med sin vackra natur och stränder, mysiga kaféer, barer och det gamla Alanyas slott, som är en av de viktigaste aspekterna av turister. Du kan njuta av det magiska slottet och utsikten över bergen, särskilt på natten. Kvällsbelysning skapar en romantisk atmosfär och en känsla av mystisk beröring.

Du kan köpa din fastighet online!

Nu gör kommunikationstekniken fastighetsaffärer mycket enklare. Det finns ett enkelt sätt att investera i fastigheter; Tack vare onlineförsäljning kan du köpa din fastighet innan du kommer till Turkiet. Använda visuella kommunikationskanaler som Facetime, Skype, Whatsapp Video Call, etc. Vi visar dig fastigheten med ett livesamtal och du kan se alla detaljer. Och för projekt under uppbyggnad har du en stor fördel på priset. Efter att ha undertecknat köpekontraktet kan du betala 30% och ha räntefri delbetalning fram till leverans av nycklarna. Eftersom priserna kommer att gå upp med framsteg i konstruktionen kommer du att göra en stor fördel. Ring oss bara för ett fastighetsbesök online.

Om oss:
Vi är ett europeiskt fastighetsbolag specialiserat på att sälja fastigheter i Turkiet. Vårt huvudkontor ligger i Kestel, Alanya. Vi är alla statligt auktoriserade fastighetsmäklare. 10 olika språk talas på vårt kontor. Köpeavtalet kommer att skrivas på ditt modersmål. Vårt företag har ett nära samarbete med de ledande byggföretagen i Turkiet. Vi har 100% bästa prisgaranti på hela vår portfölj.

På Immopro Turkiet kommer kundernas önskemål före allt. Vi kommer att ge dig den bästa servicen med individuell vård för att se till att du får det bästa av allt du förtjänar. I varje steg kommer vi att vara din starka partner med en personlig vård. Vi tror starkt på koden för etik, professionalism och transparens. Vi välkomnar alla våra nya och gamla kunder och hjälper dig gärna.

Utrymmen

Sovrum4
Badrum3

Ytor

Boende230 Kvadratmeter
Tomt998 Kvadratmeter
Alarm
Balkong
Bastu
Diskmaskin
Hiss
Luftkonditionering
Parkering
Snabbtelefon
Swimmingpool
Trädgård

Bektaş

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Bergsutsikt
Söderläge