UNDERBART PALATS I RIO DE JANEIRO TILL SALU

Rio de Janeiro
Herrgård • 15 säng. • 3000 Kvadratmeter
Pris på begäran

EXKLUSIVITET!! Beläget i närheten av Botafogo, som är bostadsorten för konstnärer, affärsmän och intellektuella. Grannskap gränsar till Cove of Botafogo och Rodrigo de Freitas Lagoon, var under decenniet av 50-talet, bostad ambassadörer och framstående personligheter i Brasilien.  Det har i närheten flera historiska byggnader och parker. Nära viken Botafogo, och bredvid några av de bästa köpcentrumen i Brasilien, Shopping Rio Sul. Kvarteret har idag ett nätverk av cykelvägar. För fritid är det 10 minuter med cykel från Copacabana Beach och 15 från Santos Dumont flygplats med all dess infrastruktur.

Detta vackra palats byggt 1910, bra exempel på eklekticism, håller i sin struktur en vacker eklektisk arkitektur, som sticker ut för sin vackra struktur, tak på mer än 5 meter höga, marmorgolv och ädla skogar, grekiska kolonner, graverade cancas, franska dörrar med guldblad, 6000 mts mark och mer än 3000 mts byggt område, bevara många ursprungliga delar av konstruktionen.
Ingångsporten i slagen järn arbetade med dekorativa element, herrgården har en fascinerande och en underbar trädgård med vackra träd och palmer vid ingången till fastigheten. Herrgårdens imponerande huvudentré har en underbar trappa utformad i gjutjärn, väggar och tak dekorerade för hand, ger tillgång till andra våningen, där vi hittar de vackra musikhallarna, matsalen och mottagningen av gäster och vackra balkonger runt.   De slagna järnfönstren möjliggör utmärkt naturlig belysning.   Takhöjden är imponerande. Den har vackert kontor med tillgång till den fantastiska balkongen, femton sovrum med mycket eleganta dekorerade väggar, många badrum, hall med handsnidat takfönster, golv i hallarna i marmor, intern trappa med tillgång till alla våningar. Stort köksskafferi mycket ljust. Den inre trädgården är fantastisk att ta andan ur dig. Den har en underbar pool, med statyer runt, vackra trädgårdar och utomhus balkonger med utsikt över poolen och den berömda Kristus Frälsaren.   Det har också på baksidan av herrgården en utmärkt bostad för anställda med två sovrum.
Parkering för 15 till 20 bilar. Utmärkt säkerhet med säkerhetsvakt.

Utrymmen

Sovrum15
Badrum15
Parkeringsplatser (inomhus)15

Ytor

Boende3000 Kvadratmeter
Tomt6000 Kvadratmeter
Garage
Luftkonditionering
Parkering
Trädgård

Rio de Janeiro

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
TypHus
Byggår1910