Lägenheter till salu i Antalya med Hotell &; Holiday Village Concept

Altıntaş
Herrgård • 2 rum • 1 bad. • 50 Kvadratmeter • 1st våning • ref.: 346263
1 484 235 SEK

Våra lägenheter som ska byggas med konceptet hotell och semesterby i Antalya har ett fördelaktigt läge eftersom de ligger i en av de mest prestigefyllda och elitregionerna i Aksu-distriktet. Det är en ofta föredragen region för investerare och lever för ett lugnt, modernt och elitliv. Regionen lovar ett fristående liv med sin gröna natur och lugna omgivningar.

Lyxprojektet ligger inom gångavstånd till marknader, skolor och butiker, 6 km till havet, 9 km till Antalyas centrum och 2 km till Antalyas flygplats.

Bostadsområdet är byggt på 23.000 m² markområde och består av 2 kvarter och totalt 788 lägenheter i 1 + 1 och 2 + 1 typer. Det finns ett brett utbud av lägenhetsplaner, några med privata Swim Up i trädgården, några med terrasser med privata pooler. Komplexet, som kommer att ha sin egen strand i Lara-regionen, kommer också att ha pendelservice till stranden, Antalyas internationella flygplats och köpcentra som Mall of Antalya, Deepo Outlet Center, Agora och Ikea endast för invånarna. Vår webbplats har en gemensam stor pool, inomhuspool, Aqua Park, lobby, laddningsenheter för elfordon, inomhus och utomhus parkering för varje lägenhet, generator, lusthus, vandringsleder, 24/7 säkerhets- och säkerhetskameror, turkiskt bad, bastu, fitness, ångbad, saltrum, värme, massagerum och VIP-sparum, barnklubb, lekplatser för barn och vuxna (bowling, biljard, dart, fotboll, playstation, biohall), mötesrum, basket- och volleybollplaner, amfiteater, poolbar, hiss, vattentank och så vidare.

Lägenheter med 1 och 2 sovrum består av ett vardagsrum, ett kök med öppen planlösning, ett eget badrum och ett omklädningsrum. Lägenheterna är utrustade med köksapparater, luftkonditionering i alla rum, naturgas och golvvärme, smarta hemsystem, elektriska persienner, duschkabiner och centralt satellit-TV-system.

Vi är alltid med dig med våra tjänster som ger förtroende för alla transaktioner som förhandling, lagfartsöverföring, el-vattenabonnemang, uthyrning etc. Kolla in recensioner av våra nöjda kunder och så småningom bli en av dem ;-)



Detta meddelande integreras automatiskt av RE-OS Real Estate MLS-programmet .

Utrymmen

Rum2
Våningar9
Badrum1

Ytor

Boende50 Kvadratmeter
Totalt60 Kvadratmeter
Alarm
Hiss
Snabbtelefon
Bekvämligheter extraheras av AI.
Bastu
Fitnesscenter
Swimmingpool

Altıntaş

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Havsutsikt
TypHus
Byggår2025
VärmeGolvvärme, Gas