STOR MÖJLIGHET ATT KÖPA HUS, LÄGENHET OCH TOMT. Chinchiná, Colombia

Chinchiná
Hus med lägenheter • 4 rum • 2 bad. • 131 Kvadratmeter • Bottenvåning
1 459 821 SEK

Stor investeringsmöjlighet i staden Chinchiná, Caldas! Vi erbjuder dig försäljning av ett hus, en lägenhet och mycket inom sjukhussektorn. Huset har 4 sovrum, 2 badrum, matsal, kök, terrass och tvättstuga. Lägenheten har å andra sidan en matsal, kök, 2 sovrum och 1 badrum. Dessutom ligger båda fastigheterna bredvid varandra, vilket ger dig möjlighet att ha möjlighet att bo i den ena och hyra den andra.

Tomten, som ligger framför fastigheterna, är redo att byggas och erbjuder dig möjligheten att bygga 2 bekväma och väl belägna hus. Detta är en unik investeringsmöjlighet i ett lugnt och säkert område, nära utgången till staden Manizales och landsbygden, förutom att ha utmärkt kollektivtrafik, skolor, daghem, stormarknader, apotek och enkel åtkomst.

Missa inte denna investeringsmöjlighet, eftersom du kan få tillgång till direkt finansiering med ägarna. Kom ihåg att endast fastigheter säljs tillsammans, så dra nytta av denna fantastiska möjlighet att investera i ett område i ständig tillväxt och utveckling. Kontakta oss så planerar vi ett besök så att du känner till dessa fastigheter och börjar investera idag!

Utrymmen

Rum4
Badrum2

Ytor

Boende131 Kvadratmeter
Tomt152 Kvadratmeter

Chinchiná

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Stadsutsikt
Vy över landskapet
TypHus
Byggår1987