LYXIG LÄGENHET I LIPNO

Lipno nad Vltavou
Lägenhet • 3 rum • 3 säng. • 1 bad. • 44 Kvadratmeter
1 853 741 SEK

Njut av rekreation i en lyxig lägenhet på landsbygden vid Lipno vid Tjeckiens största sjö. Modern aktiv rekreation med möjlighet till många attraktioner för barn och vuxna.

Alla lägenheter har eget badrum med pentry, TV och balkong. Lägenheten ligger i en unik lägenhetsbostad, som är i mycket gott tekniskt skick, inklusive komplett driftsutrustning och möbler över standard, när överlämnandet av lägenheten förblir allt som framgår av den dokumenterade fotodokumentationen, inklusive apparater. Vissa rum har sjöutsikt. Inne i pensionatet finns ett cykel- och skidförråd, som bevakas av ett kamerasystem, samt bevakad privat parkering. Lägenheternas totala kapacitet är 2-6 personer.

Fördelen med den erbjudna lägenheten är bostadsytans yta och layout, komplett utrustning över standardutrustningen i lokalerna, tekniskt skick, möjligheten till omedelbar användning eller hyresintäkter och fastighetens läge i rekreationsorten Lipno nad Vltavou, som är en av de snabbast utvecklande rekreationsplatserna i Tjeckien.

Den viktigaste aspekten, med ständigt ökande energipriser, är det långsiktiga faktum att bostaden är utrustad med en värmepump, som tjänar både för vattenuppvärmning och för uppvärmning av lägenheter (alla månadskostnader för 1 lägenhet är i genomsnitt 1000 CZK / månad). Framför bostaden finns en parkeringsplats för gäster.

Lägenheten har sin egen separata mätning av el. energi och vatten.

Lägenheten bostad finns i en lugn miljö inom gångavstånd från centrum av Lipno nad Vltavou och 2 km från Lipno skidort, 100 meter från huset är en skidbusshållplats. I närheten hittar du många aktiviteter för barnfamiljer som skidorter Lipno, Treetop Walkway och Forest Kingdom, bobspår, Aquaworld Lipno, skidskola, cykelvägar och mycket mer. Bara 3 minuters promenad från pensionatet ligger Lipno-reservoaren.

Utrymmen

Rum3
Sovrum3
Badrum1
Parkeringsplatser (inomhus)1

Ytor

Boende44 Kvadratmeter
Diskmaskin
Internet
Möblerad
Parkering
Trädgård
Tvättmaskin
Bekvämligheter extraheras av AI.
Balkong

Lipno nad Vltavou

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Sjöutsikt
Skogsutsikt
Utsikt över kullarna
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data