Hus till salu, 970 Main St, i Mahone Bay, Kanada

Mahone Bay, 970 Main St
Hus • 10 rum • 6 säng. • 4 bad. • 279 Kvadratmeter
12 098 381 SEK

Yonder är det stora och vida havet med sina levande saker för många för att räkna " Castaway är ett återuppfunnet hem i klassisk Cape -stil som delvis bygger på den återstående, stora stengrunden för en 200 år gammal tidig nybyggares hemman före det blå vattnet i vackra Mahone Bay. Huset består av den ursprungliga udden, ett nyare stort rumstillägg på baksidan, ett intilliggande bifogat dubbelgarage med familjerum på loftet och en anslutande främre foajé som fungerar som en bris mellan garaget och huvuddelen av huset. När man kommer in i den främre foajén slås man av de ovanliga vinklarna och naturliga ljuskällorna med synliga bjälkar och oväntade arkitektoniska detaljer.  En trappa till vänster, med sin mjuka stigning, skärs med inspirerande ord från Psaltaren 104:26 och leder genom dubbla franska dörrar till ett stort rum med detta hem, främsta utsiktspunkt med utsikt över havet. Återvänder till entrén finns en vattenskåp diskret undangömd på ena sidan med en liten garderob mittemot för hängande rockar.  När man kommer in i husets äldre kropp finns en matsal med gasspis på framsidan och ett generöst matkök på baksidan. Utanför köket i den bakre förlängningen finns ett stort vardagsrum badat i västerländskt ljus. Den huvudsakliga sovrumssviten ligger i nordöstra hörnet av huset med två generösa garderober och 5-delat badrum. Det personliga badet öppnar också mot ett litet kontor / bibliotek som har en alternativ dörr till vardagsrummet på baksidan. Övervåningen består av två sovrum utanför en central hall som leder till ett gemensamt familjebad. Från det främre sovrummet i takfoten kommer man in i en diminutiv mezzaninläshörna som ser ut genom ett takfönster till bukten. Detta hem har exceptionellt kvarnarbete, allt i massivt trä som visar överlägset hantverk. De flesta golv är breda tallplankor, och denna design i sin unika karaktär är till skillnad från allt i landet.  Hemmet har härlig utsikt över vattnet och en varm välkomnande anda.

Badtunnan och uteduschen är pricken över i:et.

Tillsammans med den direkta fastigheten vid havet finns en förtöjning installerad.  Dessutom blommar massor av trädgårdar under vår- och sommarmånaderna.

Inuti finns tre stora sovrum, för närvarande inställda för att sova 9 personer. Två badrum och ett halvt badrum. Det finns två propan eldstäder, en vedspis och en vedspis.

Tre värmepumpar ger värme och luftkonditionering.

Huset är över 3000 kvadratmeter (279 kvadratmeter) och sitter på nästan 60 000 kvadratmeter (5575 kvadratmeter) mark.  Det finns två tomter som ingår i köpet, vilket framgår av bilderna, lot 970 där huset ligger och den intilliggande stora tomten 3.

Detta hus är inflyttningsklart, kommer helt möblerat inklusive alla sängkläder.  Den befallande och fria utsikten över Mahone Bay kommer att få dig hänförd.

Utrymmen

Rum10
Sovrum6
Badrum4
Badrum4

Ytor

Boende279 Kvadratmeter
Tomt5575 Kvadratmeter
Bekvämligheter extraheras av AI.
Badkar
Luftkonditionering
Möblerad

970 Main St, Mahone Bay

Vyer och orientering extraheras av AI.
Obehindrad utsikt över hav