Elegant villa med park och inomhuspool i Rom

Rom
Egendom • 24 rum • 7 säng. • 5 bad. • 1000 Kvadratmeter • ref.: 7816
Pris på begäran
Elegant perfekt renoverad villa på cirka 1000 kvm med inomhuspool och omgiven av sin privata park på cirka 8000 kvm plus ett oberoende uthus, inom ett känt konsortium i Rom.
Beskrivning
Den fantastiska fastigheten på 1000 kvm total intern yta ligger inom ett prestigefyllt bevakat konsortium med concierge. Huvudvillan är fördelad på två nivåer och består på bottenvåningen av en stor och dubbel mottagningshall med flera ingångar till den omgivande privata parken, en ljus veranda, två rum som används som studie, en matsal som också är tillgänglig från serviceområdet där det finns ett beboeligt kök med angränsande skafferi och en lägenhet tillägnad tjänare. Sovrummet, tillgängligt via en korridor, rymmer masterlägenheten som består av ett sovrum, ett omklädningsrum, ett elegant garderobsrum med badrum. En hall skiljer sig från två andra sovrum och ett badrum. Från entrén leder en skyddad passage till det närliggande oberoende uthuset som består av två sovrum, ett vardagsrum och ett badrum. På nedre plan finns en bekväm spaavdelning bestående av gym och inomhuspool utrustad med tjänster och omklädningsrum för gästerna. På samma nivå finns olika källar-, förråds- och tillbehörsrum som alla kommunicerar med det rymliga garaget som rymmer upp till fem bilar.
Utomhus utrymmen
Villan är omgiven av sin privata park på inte mindre än 8000 kvadratmeter utsmyckad med en gräsmatta i engelsk stil med höga träd i perfekt underhåll.
Tillstånd och finish
Fastigheten är elegant och särskilt representativ och har avslutats med högkvalitativa material från vilka varje utsikt är unik och nedsänkt i tystnaden i den omgivande trädgården. Allt detta utan att offra säkerheten tack vare pansardörrar och fönster på alla fönster.
Potentiella användningsområden
Villa perfekt som huvudbostad men också som fritidshus i ett vackert grönområde med säkerhet och avskildhet och ett stenkast från centrum av huvudstaden Rom.
Plats
Den vackra fastigheten gör att du kan leva en upplevelse på landsbygden, med elegans och stil samtidigt som du är nära Rom och har alla viktiga tjänster i omedelbar närhet. Roms centrum ligger inom gångavstånd och Fregenes hav samt huvudstadens flygplats kan nås på bara 30 minuter med bil.

Utrymmen

Rum24
Sovrum7
Badrum5

Ytor

Boende1000 Kvadratmeter
Bekvämligheter extraheras av AI.
Fitnesscenter
Garage

Rom

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Trädgårdsutsikt
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data