Byggnad för Köp i Lesce, Slovenien

Lesce
Kommersiell byggnad • 12 rum • 1st våning • ref.: 490191111-10
15 752 378 SEK
På ett utmärkt och eftertraktat läge i Lesce ingriper vi i försäljningen av en unik investeringsmöjlighet, den berömda Pension Leški dvor. En del av försäljningen är också en separat tomt intill byggnaden i den totala storleken på 1297,0 m2 (avsedd användning: bostäder).

Enligt GURS-registren består byggnaden, K+P+1N+2N (delvis vind), av bostads- och cateringdelar, enligt Sloveniens register, på totalt 959 m2, varav 657 m2 är användbar yta. Anläggningen ligger på en tomt på 1 033 m2. Den byggdes 1989 och är i utmärkt skick tack vare regelbundet underhålls- och restaureringsarbete.

1. AFFÄRS-, CATERING- OCH INKVARTERINGSANLÄGGNING med en bruttoarea på 700 m2, varav 490 m2 användbar yta:
- KÄLLARE: tvättstuga med pannrum, 3 förråd, toaletter, butiksområde med egen ingång, bar med bardisk;
- BOTTENVÅNING: hall från vilken du kan komma åt källaren och 1: a våningen och bostadsområdet, kök med all professionell utrustning, liten matsal, större matsal med bar och bardisk. Matsalarna har totalt 16 bord med 66 sittplatser.
-1:A VÅNINGEN: 6 rum som mäter ca. 22 m2 med eget badrum med dusch och toalett, telefon och kabel-TV. Alla rum har Wi-Fi.
- 2: A VÅNINGEN, SOM ÄR DELVIS VINDSVÅNING: 6 rum som mäter ca. 22 m2 med eget badrum med dusch och toalett, telefon och kabel-TV. Alla rum har Wi-Fi. Det finns också 2 rum i en separat del, som renoverades 2019 med badrum.
Totalt i inkvarteringsområdet finns i alla 12 rum, 39 bäddar.

2. BOSTADSDELEN OMFATTAR 259,0 M2 BRUTTOAREA, VARAV 167,0 M2 ANVÄNDBAR YTA:
- På två våningar finns två separata lägenheter med 2 sovrum på totalt 200,0 m2, med vardagsrum med matsal och kök, badrum och sovrum.
- I vindsdelen, som är helt gjord, finns det också två rum med den gemensamma kvadraturen på ca. 60 m2, alla med eget badrum.

PARKERING: 20 parkeringsplatser finns tillgängliga för gäster framför byggnaden, på den asfalterade delen. På grund av storleken på utrymmet runt byggnaden kan en hel del ytterligare parkeringsplatser förvärvas.

NY TERRASS FRAMFÖR BYGGNADEN: utrustad med ett nytt skärmtak och 38 sittplatser.

Uppvärmning av byggnader och tappvarmvatten regleras av centralvärme som drivs med eldningsolja, med gas som för närvarande endast används i köket.
ÖVRIGA ANSLUTNINGAR: el, avlopp, kabel-TV och WI-FI.

Platsen representerar en idealisk kombination av närliggande naturskönheter och rekreationsområden (Camp Šobec, Bledsjön, omgivande toppar och skogar i Gorenjska). Samtidigt erbjuder det också utmärkta logistikförbindelser och närhet till alla institutionella och kommersiella centra, vilket gör det till en utmärkt investeringsmöjlighet att fortsätta den redan etablerade verksamheten eller utöka den.

Jag ser eller ställer gärna frågor!

Utrymmen

Rum12
Parkeringsplatser (utomhus)20

Ytor

Tomt1033 Kvadratmeter
Alarm
Möblerad

Lesce

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Energieffektivitet
E