EXKLUSIVA OCH MODERNA LÄGENHETER – 1 & 2 SOVRUM - STRATEGILÄGE - PUNTA CANA

Punta Cana, 105
Ny lägenhet • 2 säng. • 2 bad. • 70.15 Kvadratmeter • ref.: 40696
1 995 708 SEK

Upplev paradiset i vårt tidlösa bostadsområde! Njut av en avslappnad, modern, högpresterande livsstil, omgiven av naturlig skönhet och oöverträffade bekvämligheter. Upptäck varför vi är den mest framstående semesterorten i regionen och bli en del av vår exklusiva gemenskap.

Bekvämligheter:

+ Lounge på taket

+ Parkering

+ Betjänad parkering

+ Gym

+ Köpcentrum

+ Socialt område

+ Klubbhus

+Hälsoavdelning

+Utomhusbio

+Pool

+Paddel

+Co-working

STOR INVESTERING SOM HYRESFASTIGHET

Att köpa en fastighet i Punta Cana kommer att säkerställa en utmärkt avkastning på investeringen eftersom du kan hyra denoch generera inkomst medan du arbetar och sedan återvända till din familj på semester för att koppla bort från din vardag och njuta av alla attraktioner i området. Få din lägenhet semester att betala för sig själv!

STRATEGISKT LÄGE

Upplev den ultimata bekvämligheten och lyxen i hjärtat av Punta Canas nöjesdistrikt! Vårt bostadsområde ligger i centrum, bara ett stenkast från världsberömda hotspots som Cocobongo, Hard Rock Café och Bavaro Beach. Kom och upptäck den perfekta balansen mellan avkoppling och spänning som väntar dig på vår exklusiva karibiska oas.

VI ÄR HÄR FÖR ATT HJÄLPA DIG

Blue Caribbean Properties är här för att hjälpa dig i varje steg i köpprocessen. Vi erbjuder dig en mängd olika tjänster för att säkerställa att din investering förvandlas till ditt drömhem.

FINANSIERINGSALTERNATIV

Behöver du hjälp med finansiering? Vi är under ditt kommando. Vi har en mängd olika alternativ tillgängliga för investerare och husägare som du kanske inte känner till. Kontakta oss för att diskutera dina alternativ och hitta den bästa lösningen för dig.

FASTIGHETSFÖRVALTNING

Du har hittat din drömfastighet, nu behöver du någon som förvaltar den medan du får reda på det. Blue Caribbean Properties har byggt ett team av de bästa cheferna i Punta Cana för att säkerställa att din fastighet vårdas och förvaltas till högsta potential. Våra chefer är här för att hjälpa dig, oavsett vad dina behov är. Sedan veckovisa kontroller tills uthyrnings- och kundservicehanteringen är klar har vi täckt dig. Be din agent om mer information.

MÖBLER PAKET

Du har finansieringen, du har personen som hanterar din hyra, nu behöver du bara någon som hjälper dig med sista handen. Vi arbetar med de mest begåvade designers och snickare i Dominikanska republiken för att anpassa ditt utrymme och göra det till ditt hem. Vi erbjuder dig en mängd olika paket som passar alla stilar och budgetar.

DOMINIKANSKA RESIDENS

Medborgarskapslagen i Dominikanska republiken återspeglas i sitt folk: öppet och varmt. Nap planerar att flytta till Dominikanska republiken eller tillbringa större delen av din tid här, bör du starkt överväga att ansöka om ditt uppehållstillstånd. Det finns många fördelar med att vara bosatt och din agent kan ge dig ytterligare hjälp antingen detaljerad

Utrymmen

Sovrum2
Badrum2
Parkeringsplatser (inomhus)1

Ytor

Boende70.15 Kvadratmeter
Parkering
Swimmingpool
Bekvämligheter extraheras av AI.
Fitnesscenter

105, Punta Cana

ID40696