Lägenheter med 4 sovrum under uppbyggnad - Estoril, Cascais

Avenida Sabóia
Ny lägenhet • 1 rum • 4 säng. • 5 bad. • 220 Kvadratmeter
29 826 849 SEK

Lägenhet om 5 rum infogad i bostadsrätten Grace Savoy 858, en ny bostadsrätt i Estoril. Exklusivt projekt, utformat för att motsvara elegansen och adeln i regionerna Estoril och Cascais, som bygger på ett modernt tillvägagångssätt. Avenida Sabóia ligger i ett av de ädlaste och mest exklusiva områdena i Cascais och förstärker regionens bostadserbjudande med en differentierad produkt.

Njut av en livsstil vid havet, driven av komfort och exklusivitet. Lägenheterna har utformats med exceptionell uppmärksamhet på detaljer och lyxiga ytor. Varje rum serverar huset med naturligt ljus och i full harmoni med dess helhet, med de unika egenskaperna hos varje utrymme som ansvarar för den sofistikerade och distinkta miljön.

Känn naturen,

Bo i staden.

Sällskaplighet och lugn är viktiga aspekter av vardagen, där otroliga stunder kan delas med familjen medan du njuter av den i Graces pool och trädgård.

Utvecklingen består av 5 lägenheter, var och en med 4 sviter. Garden Home har en privat pool och trädgård, medan Terrace Homes har stora rum och balkonger med privilegierad utsikt över staden och havet. Varje fraktion är markerad för sin exklusivitet och integritet för sina invånare och har ett täckt garage och förråd.

Bara 10 minuter från stränderna, shoppingutrymmena och fritidsområdena som det berömda Casino Estoril, Shopping Cascais och Estoril golfbana gör denna unika och extraordinära produkt, vilket ger sina invånare en ojämförlig livskvalitet.

För mer information, vänligen kontakta mig.

Utrymmen

Rum1
Sovrum4
Badrum5
Parkeringsplatser (inomhus)2

Ytor

Boende220 Kvadratmeter
Tomt224 Kvadratmeter
Alarm
Balkong
Diskmaskin
Garage
Grill
Hiss
Luftkonditionering
Snabbtelefon
Swimmingpool
Terrass
Trädgård
Tvättmaskin
Bekvämligheter extraheras av AI.
Parkering

Avenida Sabóia, Estoril

Välj vad du är intresserad av extraheras av AI.
Butiker
Golf
Strand
Vyer och orientering extraheras av AI.
Obehindrad utsikt över hav
TypLägenhet
Byggår2023
OmgivningBostadsområde
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data