LYXIGA OCH MODERNA LÄGENHETER – 1, 2 & 3 SOVRUM – PRIVILEGIERAT LÄGE – SANTO DOMINGO

Santo Domingo, C. Luis F. Thomen 70, Santo Domingo, Dominican Republic
Ny lägenhet • 1 säng. • 1 bad. • 52.31 Kvadratmeter • ref.: 40676
1 585 671 SEK

Modernt projekt beläget i ett av de mest exklusiva områdena i Santo Domingo. Den har 55 enheter med 1,2 och 3 rum, fördelade på 12 nivåer, elva för bostäder och en för sociala områden.

Bekvämligheter:

+ Pool

+ Parkering

+ Husdjursvänlig

+ Gemensamma utrymmen

+ Lekplats barn

+ Co-Working

+ Grillplats

+ Tak

 

STOR INVESTERING SOM HYRESFASTIGHET

Att köpa en fastighet i Santo Domingo kommer att säkerställa en utmärkt avkastning på investeringen eftersom du kan hyra den och generera inkomst medan du arbetar och sedan återvända till din familj på semester för att koppla bort från din vardag och njuta av alla attraktioner i
område. Få din lägenhet semester att betala sig själv!

STRATEGISKT LÄGE

Det ligger i den centrala polygonen i Santo Domingo, omgiven av restauranger, kaféer, köpcentra, underhållning och mer!

VI ÄR HÄR FÖR ATT HJÄLPA DIG

Blue Caribbean Properties är här för att hjälpa dig i varje steg i köpprocessen. Vi erbjuder dig en mängd olika tjänster för att säkerställa att din investering blir ditt drömhem.

FINANSIERINGSALTERNATIV

Behöver du hjälp med finansiering? Vi är under ditt befäl. Vi har en mängd olika alternativ tillgängliga för investerare och husägare som du kanske inte känner till. Kontakta oss för att diskutera dina alternativ och hitta den bästa lösningen för dig.

FASTIGHETSFÖRVALTNING

Du har hittat din drömfastighet, nu behöver du någon som hanterar den medan du får reda på det. Blue Caribbean Properties har byggt ett team av de bästa cheferna i Punta Cana för att säkerställa att din fastighet vårdas och hanteras till högsta potential. Våra chefer är här för att hjälpa dig, oavsett vad dina behov är. Sedan veckovisa kontroller tills uthyrnings- och kundtjänsthanteringen är klar har vi täckt dig. Be din agent om ytterligare information.

MÖBELPAKET

Du har finansieringen, du har personen som sköter din hyra, nu behöver du bara någon som hjälper dig med pricken över i:et. Vi arbetar med de mest begåvade designers och snickare i Dominikanska republiken för att anpassa ditt utrymme och göra det till ditt hem. Vi erbjuder dig en mängd olika paket som passar alla stilar och budgetar.

DOMINIKANSKA BOSTAD

Medborgarskapslagen i Dominikanska republiken återspeglas i dess folk: öppen och varm. Nap planerar att flytta till Dominikanska republiken eller tillbringa större delen av din tid här, bör du starkt överväga att ansöka om ditt uppehållstillstånd. Det finns många fördelar med att vara bosatt och din agent kan ge dig ytterligare hjälp antingen detaljerad

Utrymmen

Sovrum1
Badrum1

Ytor

Boende52.31 Kvadratmeter
Grill
Parkering
Swimmingpool

C. Luis F. Thomen 70, Santo Domingo, Dominican Republic, Santo Domingo

ID40676