SPLITTERNY!! Lägenhet att köpa i Pereira, Colombia

Pereira
Lägenhet • 3 rum • 2 bad. • 48 Kvadratmeter
696 792 SEK

Uppmärksamhet till alla som är intresserade av en vacker lägenhet i Torres de Alcazares! Vi har en fantastisk försäljningsmöjlighet för dig. Denna lägenhet ligger i ett privilegierat läge, bara 3 minuter från Matecaña International Airport, in på Kuba.

Lägenheten har 3 rymliga sovrum, perfekt för att rymma din familj eller använda dem efter dina behov. Dessutom har den 2 badrum och alla sovrum har stora garderober, vilket ger tillräckligt med utrymme för förvaring.

Denna lägenhet ligger på tredje våningen och har bekvämligheten med en hiss, vilket underlättar åtkomst och rörlighet inom byggnaden. Dessutom erbjuder byggnaden en rad bekvämligheter för att njuta av sina invånare, till exempel parkering för ditt fordon, en uppfriskande pool för varma dagar, en multipelbana för sport och ett gym för att hålla sig i form utan att lämna hemmet.

Placeringen av denna lägenhet är exceptionell, vilket ger snabb och bekväm tillgång till flygplatsen och stora genomfartsleder i området. Dessutom kan du njuta av alla bekvämligheter som erbjuds av Torres de Alcazares.

Missa inte denna möjlighet. Denna vackra lägenhet i Torres de Alcazares, med sitt strategiska läge och byggnadsfaciliteter, är ett attraktivt alternativ att bo eller investera. Kontakta oss idag för mer information och för att boka ett besök. Ta tillfället i akt att förvärva denna underbara lägenhet och njut av ett bekvämt och bekvämt liv nära flygplatsen och alla faciliteter i området!

 

Utrymmen

Rum3
Badrum2
Parkeringsplatser (inomhus)1

Ytor

Boende48 Kvadratmeter
Tomt48 Kvadratmeter
Alarm
Hiss
Internet
Satellit-tv
Swimmingpool
Tennis
Tvättmaskin
Bekvämligheter extraheras av AI.
Fitnesscenter
Parkering

Pereira

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
TypLägenhet
Byggår2022