Maison de Maître _ Sainte Colombe

Vienne
Egendom • 8 rum • 4 säng. • 1 bad. • 190 Kvadratmeter • ref.: MSVPR30000345
8 076 759 SEK
Upptäck denna magnifika herrgård byggd 1847, belägen i den eftertraktade staden Sainte-Colombe. Denna bostad på 190 m2 boyta och cirka 250 m2 användbar yta har omsorgsfullt renoverats samtidigt som de utmärkande elementen i Belle Epoque som generösa takhöjder, gamla eldstäder och trappor i massivt trä och smidesjärn erbjuder en extremt sällsynt utsikt över den antika teatern och katedralen Saint-Maurice i Wien. De ädla materialen som används, såsom ekparkettgolvet och valnötsköket, ger denna fastighet en obestridlig charm.

Denna fastighet är arrangerad på tre nivåer och består av en källare med pannrum och två stora källare, en bottenvåning med flera angränsande vardagsrum och ett separat kök som vetter mot en terrass på mer än 60 m2 med panoramautsikt över staden Wien, samt ett duschrum och en separat toalett. Den första nivån har ett kontorsområde, ett badrum med badkar, en toalett och 4 vackra sovrum, inklusive en master svit på 35 m2 med egen öppen spis. Den andra nivån erbjuder en golvyta på 90 m2 (cirka 45 m2 konvertibel vind) vilket gör det möjligt att skapa ytterligare sovrum under ramen eller något annat utrymme för lek och underhållning.

Denna fastighet ligger bara 30 minuter från staden Lyon och har närhet till bekvämligheter som skolor, affärer och bussar. Det ligger också i NP-zonen, vilket möjliggör en förlängning och skapandet av två tillbehörsrum, en pool samt möjligheten att lägga till 30% av golvytan som en förlängning av fastigheten. Den anlagda och trädbevuxna parken, med en yta på cirka 2975 m2, erbjuder en lugn och grön livsmiljö.

Låt dig förföras av den unika charmen hos denna fastighet som kombinerar det gamla med moderna kvalitetstjänster.
Denna annons kommer från XPR - PRIVILEGE Immobilier & Conseil - SAS - NoRSAC: SAS XPR, registrerat vid handelsdomstolen i LYON - Annons skriven och publicerad av en agent -

Utrymmen

Rum8
Våningar3
Sovrum4
Badrum1
Badrum2
Parkeringsplatser (utomhus)1
Dusch1

Ytor

Boende190 Kvadratmeter
Tomt2975 Kvadratmeter
Terrass

Vienne

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Panorama utsikt över stad
TypHus
Byggår1847
VärmeElement, Vanlig, Tjockolja
Energieffektivitet
G
437
Miljöpåverkan (CO₂)
G
104