Herrgård i stil med slott i Salzburg. Nu finns att köpa

Salzburg, Mönchsberg 15, 5020 Salzburg, Austria
Privat herrgård • 5 säng. • 5 bad. • 876 Kvadratmeter
Pris på begäran

Välkommen till Röda tornet, en exceptionell historisk herrgård belägen i hjärtat av Salzburg, en av de mest kända kulturstäderna i världen.

Denna magnifika fastighet erbjuder cirka 876 kvm. av brutto inre yta, inklusive huvudbyggnaden, personalbyggnaden och "Tyrnitz". Den historiska delen av herrgården går tillbaka till 12-talet och har totalrenoverats från 2010 till 2014, med en modern bilaga tillagd.

Fastigheten har fantastisk utsikt över staden och Hohensalzburg-fästningen och har unika historiska element som har restaurerats med otrolig känslighet och noggrannhet. Herrgården erbjuder en privat icke observerbar park, flera utsiktsbalkonger och terrasser i alla riktningar.

Tekniska anläggningar inkluderar värmepump, ytterligare gasuppvärmning, hiss och egen transformatorstation. Fastigheten har också en personalbyggnad och fyra garageparkeringsplatser med flera parkeringsplatser utomhus.
Röda tornet ligger i den mest exklusiva delen av staden, med enkel tillgång till kulturevenemang i toppklass, butiker, restauranger och mer.

Missa inte denna möjlighet en gång i livet att äga en del av Salzburgs historia och njuta av de finaste bekvämligheterna i denna unika och lyxiga herrgård.

Utrymmen

Sovrum5
Badrum5
Badrum7
Parkeringsplatser (inomhus)4

Ytor

Boende876 Kvadratmeter
Tomt13456 Kvadratmeter
Garage
Hiss
Internet
Parkering
Trädgård

Mönchsberg 15, 5020 Salzburg, Austria, Salzburg

Vyer och orientering extraheras av AI.
Obehindrad utsikt över stad
Vy över park
TypHus
SkickUtmärkt skick
LägeLyx
Byggår1600
Renoveringsår2014
OmgivningLugn, Landsbygd, Grön, Bergsmiljö
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data