Lägenhet för Köp i Segur de Calafell, Spanien

Segur de Calafell
Lägenhet • 3 rum • 3 säng. • 1 bad. • 78 Kvadratmeter • ref.: VCN-0141/8661
1 681 455 SEK
På Vívelo Con Nosotros arbetar vi för att erbjuda dig de bästa exklusiva fastigheterna, till exempel denna fantastiska lägenhet drygt 50 meter från stranden i Segur de Calafell, nära småbåtshamnen, tågstationen och alla tjänster. En fullt möblerad och utrustad lägenhet, delvis renoverad och med mycket naturligt ljus, lägenheten du letar efter!

Denna underbara lägenhet är fördelad i:

* Tre sovrum, två av dem dubbelrum.

* Helt renoverat badrum.

* Vardagsrum med tillgång till terrassen med havsutsikt.

* Oberoende, utrustat och möblerat kök.

En andra våning utan hiss, med varm och kall pump, inbyggda garderober, dubbelglasade exteriörsnickerier i aluminium, halvrenoverade, ljusa, med en terrass där du kan njuta av familjemåltider, romantiska middagar med havsutsikt och lugna frukostar för att börja dagen med förnyad energi.

Missa inte det! Ring oss så ordnar vi en visning, våra mäklare är angelägna om att hjälpa dig att få din drömlägenhet. Detta underverk är gjort för dig, för din familj.
En lägenhet som erbjuder dig lugnet, havet, solen, på en idyllisk plats, även om det är bra förbindelser om du behöver transport för att gå till jobbet. Lägenheten där du kan börja denna nya etapp eller det andra hemmet där du kan njuta av helger och semestrar för hela familjen. Skjut inte upp till imorgon vad som kan göra dig lycklig idag!

Live it with us samarbetar med fantastiska proffs för att erbjuda dig en heltäckande service, vi bildar ett fantastiskt team, så att vi kan ge dig råd om allt du behöver, finansiering, reformer, juridisk dokumentation, dekoration, områden, skolor... Vårt mål är att göra dig lycklig.

Ring oss utan förpliktelser, vi väntar på dig!

Utrymmen

Rum3
Sovrum3
Badrum1

Ytor

Boende78 Kvadratmeter
Luftkonditionering
Möblerad
Terrass

Segur de Calafell

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Obehindrad utsikt över hav
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data