Överdådig ny takvåning med 5,5 rum med privat pool till salu i Chexbres

Chexbres
Vind • 5.5 rum • 458 Kvadratmeter • ref.: 28672
Pris på begäran
Omgiven av orörd natur och med utsikt över Lavaux vingårdar utvecklas ett nytt fastighetsprojekt. Les Terrasses de Lavaux, i Chexbres, kommer att bestå av 43 lägenheter, inklusive magnifika takvåningar.

Fokus ligger på sport och wellness med en semi-olympisk pool, tennisbanor, ett stort gym och toppmodern träningsutrustning.

Det är på en tomt på mer än 22 hektar, i Chexbres där Grand Hôtel du Signal en gång stod, som Les Terrasses de Lavaux, långt från stadens liv och rörelse, kommer att integreras, med utsikt över vingårdarna i Lavaux, denna plats med exceptionell skönhet som är klassificerad som ett av UNESCO:s världsarv. Blicken glider över horisonten och omfamnar försiktigt ett hisnande panorama över Genèvesjön. Det är denna unika utsikt som de framtida ägarna av Les Terrasses de Lavaux kommer att kunna beundra från sin balkong eller terrass.

Byggnaden, som består av bottenvåningen, plus fyra våningar och takvåningar, kommer att innehålla 43 lägenheter från 2,5 rum på 55 m2 till 5,5 rum på vinden, med en yta på 278 m2.

Arkitekturens nykterhet sätter scenen för naturen tack vare stora burspråk som gör att du kan beundra landskapet och släppa in ljuset. Lägenheterna har generöst högt i tak och en extremt hög finishnivå.

Ett hotell och en semi-gastronomisk restaurang kommer snart att komplettera detta exceptionella komplex. Rumsservice kommer att erbjudas till de boende.

* * * * *

Denna fantastiska takvåning med 5,5 rum på 458 m2 boyta består av ett stort vardagsrum/matsal med direkt tillgång till terrassen på 220 m2, ett öppet och utrustat kök, en gästtoalett, fyra sovrum med eget badrum, en privat pool och en jacuzzi. Denna fastighet har också en stor terrass på 228 m2 på taket.

* * * * *

Besök gärna vår hemsida: www.les-terrasses-de-lavaux.com

Utrymmen

Rum5.5
Våningar2
Parkeringsplatser (utomhus)1

Ytor

Boende458 Kvadratmeter
Användbar682 Kvadratmeter
Hiss
Swimmingpool
Bekvämligheter extraheras av AI.
Fitnesscenter
Tennis
Terrass

Chexbres

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Välj vad du är intresserad av extraheras av AI.
Tennis
Vyer och orientering extraheras av AI.
Panorama utsikt över sjö