Lyxhus att köpa i A Coruña, Spanien

A Coruña, 17 Rúa Andres Martinez Salazar
Chalet • 12 rum • 4 bad. • 663 Kvadratmeter • Bottenvåning
18 651 816 SEK

Carlos Luxury Realty presenterar detta exklusiva hus i Ciudad Jardín, ett av bostadsområdena par excellence i vår A Coruña. Dess fantastiska läge gör att vi kan ha stranden, tjänsterna och centrum några minuters promenad.

Dess 663 kvadratmeter är fördelade på tre våningar som gör det till det perfekta hemmet för en stor familj. Den består av 12 sovrum, fyra badrum, ett bekvämt vardagsrum / matsal, om du också är "pentry" kommer du att njuta av det stora köket. Vi kommer att bli kär i den otroliga utsikten som tittar på de unika solnedgångarna i vår stad. Den har en stor lagringskapacitet och utnyttjar utsökt var och en av husets utrymmen. Dess orientering och läge gör att ljusstyrkan och solens strålar regerar. Huset är helt exteriört. Garage för 14 bilar. Och om du letar efter ett hus där du kan ha ditt eget kontor, klinik och till och med betjäna kunder, är det det perfekta huset.

Tänk inte två gånger. . Kom och träffa henne, hon kommer att fängsla dig.

Carlos Luxury Realty informerar om att detta meddelande inte är bindande, kan innehålla fel, visas för informativa och icke-avtalsenliga ändamål.

Utrymmen

Rum12
Badrum4
Parkeringsplatser (inomhus)14

Ytor

Boende663 Kvadratmeter
Tomt468 Kvadratmeter
Bekvämligheter extraheras av AI.
Garage

17 Rúa Andres Martinez Salazar, A Coruña

Vyer och orientering extraheras av AI.
Obehindrad utsikt över stad
TypHus
Byggår1946
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data