Hus att köpa i Tinajo, Spanien

La Canyada
Chalet • 5 rum • 5 bad. • 600 Kvadratmeter • Källare
21 151 852 SEK

Homare presenterar denna magnifika fastighet i en av de bästa urbaniseringarna i Valencia, La Cañada. Det ligger i ett oslagbart läge med god tillgång, en kort bit från Valencia stad och nära alla bekvämligheter och några av de bästa brittiska skolorna i området.

Perfekt för familjer, par och alla som söker lugn och ro och kontakt med naturen.

Denna fantastiska moderna villa är unik, med en mycket original arkitektur som skiljer den från alla andra. Den har högt i tak, öppna ytor och ett glasgalleri som löper genom hela huset. Dess stora fönster av högsta kvalitet Cabañero varumärke släpper in solen som ger en stor ljusstyrka till alla utrymmen samtidigt som säkerheten bibehålls.

En rad kokospalmer välkomnar dig när du går in i den fantastiska konsoliderade trädgården med flera täckta och avtäckta terrasser och en stor pool med automatiserad grind och vattenfall.

På bottenvåningen är utrymmena utformade för att njuta av huset med ett kök öppet mot matsalen utrustad med de bästa märkena som Bosch, Foster och Pando. Vardagsrummet har en rymlig yta med ljusgrått trägolv och högt i tak. Det finns också en gästtoalett. Genom vardagsrummet har vi tillgång till ett kontor.

Möblerna är designer och toppar sortimentet av de bästa märkena.

För att gå upp till första våningen kan du använda den vackra trappan eller hissen som ger service för större komfort och rörelse mellan våningarna. Här hittar vi ett fantastiskt stort sovrum med king size-säng, omklädningsrum, eget badrum och vacker utsikt. Sedan har vi fyra sovrum, två av dem dubbelrum med inbyggda garderober, ett badrum i futuristisk stil, ytterligare två sovrum och ett annat stort badrum med hydromassagebadkar.

I källaren finns ett magnifikt spa med pool och hydromassage, ett stort vardagsrum med professionellt kök av NEF och BOSH, badrum med badkar och plats för fester, bar och diskotek. Allt detta leder ut på en engelsk uteplats med fruktträd och utomhusutrymme för spel eller cocktails.

Hela huset styrs av domotik, har luftkonditionering och centralvärme.

Denna villa är unik, den är redo att njuta av medelhavslivet och klimatet ett stenkast från Valencia, den bästa staden att bo i.

Utrymmen

Rum5
Badrum5
Parkeringsplatser (inomhus)3

Ytor

Boende600 Kvadratmeter
Tomt750 Kvadratmeter
Bekvämligheter extraheras av AI.
Hiss
Luftkonditionering
Swimmingpool
Terrass
Trädgård

La Canyada, La Canyada

Southeastläge
Vyer och orientering extraheras av AI.
Obehindrad utsikt över trädgård
TypHus
LägeExtra lyx
Byggår2013
OmgivningLugn, Bostadsområde, Bergsmiljö, Grön
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data