Fantastisk renovering av bondgården till salu i Arnstadt Thüringen

Neuroda-Ilmenauer Straße, Neuroda-Ilmenauer Str. Wipfratal Neuroda-Ilmenauer Str. 99310
Hus • 9 rum • 9 säng. • 10 bad. • 320 Kvadratmeter • ref.: ES5553579
818 082 SEK
Fantastisk Bondgårdsrenovering Till Salu I Arnstadt, Thüringen, Tyskland

Esales Fastighets-ID: es5553579

Fastighetens läge

Neuroda-Ilmenauer 7
Arnstadt
99310

Information om boendet

Med sin härliga natur, utmärkta klimat, välkomnande kultur och utmärkta levnadsstandard får Tyskland snabbt ett rykte som en av de mest önskvärda platserna över hela världen att bo eller besöka. Här erbjuds en chans att göra en smart finansiell investering i denna magnifika del av världen.

Som erbjuds är denna fantastiska bondgård i behov av en fullständig renovering. När det är klart kommer detta att vara en blomstrande Airbnb-uthyrning för alla investerare.

Stor bondgård av traditionell "fachwerk" konstruktion, rum som ligger på två våningar. Öppet vindsgolv som löper hela längden av huset. Stenkällare / förråd som löper under två tredjedelar av huset. Lång ladugård som löper längs ena sidan av fastigheten med bås för djur och förråd i två plan, och även ett garage för bil.

Andra ladugården löper längden på entrésidan av fastigheten är stor öppen dubbelhöjdsbyggnad (ursprungligen häststall) och träporten, vilket ger trädgården och innergården utrymme integritet. På tomten finns också tre äppelträd, ett körsbärsträd, päronträd och krusbärs-, hallon- och svarta vinbärsbuskar som omger en stor trädgårdstomt. Resten av gården är belagd med kullersten.

OM OMRÅDET

Arnstadt är en stad i Ilm-Kreis, Thüringen, Tyskland, vid floden Gera cirka 20 kilometer söder om Erfurt, huvudstaden i Thüringen. Arnstadt är en av de äldsta städerna i Thüringen, och har ett välbevarat historiskt centrum med en delvis bevarad stadsmur. Thüringen, officiellt Fristaten Thüringen, är en stat i centrala Tyskland, som täcker 16 171 kvadratkilometer, den sjätte minsta av de sexton tyska delstaterna. Den har en befolkning på cirka 2,1 miljoner. Erfurt är huvudstad och största stad. Andra städer är Jena, Gera och Weimar.

En mängd olika landskap, en fantastisk rikedom av slott och palats, en oförglömlig mångfald av kultur och arkitektur och så många roliga saker att göra - det är vad semestermålet Thüringen handlar om. Ingen har lyckats fånga Thüringens skönhet så träffande som Goethe, som sade: "Var annars i Tyskland kan man hitta så många underbara saker så nära?"

Erfurt, Weimar, Eisenach och listan fortsätter... Städerna i Thüringen är väl värda ett besök med sin blandning av historia och tradition, kultur och fritidsaktiviteter, det moderna och det klassiska. I Weimar, som utsågs till europeisk kulturhuvudstad 1999, återspeglas stadens händelserika förflutna i praktiskt taget varje tur. Goethe-Schiller-monumentet framför den tyska nationalteatern och totalt 27 museer har lockat besökare i sina delar i generationer. 16 anmärkningsvärda byggnader har lagts till UNESCO: s världsarvslista och städer som Erfurt, Jena, Eisenach, Altenburg, Meiningen och Gotha har en egen kultur. Mariakatedralen och kyrkan St. Severus på Domplatz, Europas längsta helt bevarade bro kantad med byggnader (Merchants' Bridge) och den sedan länge etablerade ega trädgårdsutställningen är bara några av attraktionerna i Erfurt. Konst och kultur i Thüringen är nära kopplade till arbetet med ledande personer på den tyska kulturella och intellektuella scenen. Museer, teatrar, utställningar och konsertsalar lever med andar av författarna Johann Wolfgang von Goethe och Friedrich Schiller, kompositören Johann Sebastian Bach och målarna Lucas Cranach och Otto Dix.

HUVUDDRAGEN:

• 320m2 boyta
• 1465m2 tomt
• 9 sovrum efter renovering
• 10 badrum efter renovering
• Fantastisk utsikt
• Privat parkering
• Nära till viktiga bekvämligheter som stormarknader och apotek
• Nära till många utmärkta barer och restauranger
• Bra bas för att upptäcka andra fantastiska områden i Tyskland
• Många utmärkta idrottsanläggningar, promenader och cykelområden i närheten
• Uthyrningspotential genom Airbnb och Booking.com

Kontakta oss idag för att köpa eller sälja fastighet i Thüringen Tyskland snabbt online

Utrymmen

Rum9
Sovrum9
Badrum10

Ytor

Boende320 Kvadratmeter
Bekvämligheter extraheras av AI.
Parkering

Neuroda-Ilmenauer Str. Wipfratal Neuroda-Ilmenauer Str. 99310, Arnstadt

Vyer och orientering extraheras av AI.
Vy över landskapet
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data