Lyxig 7-bäddsvilla till salu i Bouznika

Casablanca
Egendom • 7 rum • 7 säng. • 8 bad. • 620 Kvadratmeter • ref.: ES5553534
21 095 072 SEK
Lyx 7 Sovrum Villa Till Salu i Bouznika Marocko

Esales Fastighets-ID: es5553534

Fastighetens läge

Les rocher 45 bouznika BAY
Bouznika
Casablanca/rabat
Marocko

Information om boendet

Med sin härliga natur, utmärkta klimat, välkomnande kultur och utmärkta levnadsstandard får Marocko snabbt ett rykte som en av de mest önskvärda platserna över hela världen att bo eller besöka. Här erbjuds en chans att göra en smart finansiell investering i denna magnifika del av världen.

Villan ligger i en säker stängd privat zon med tillgång till barriärer och säkerhetsvakter. Denna privata zon består av 18 villor, som ägs av de bästa seniorerna i den marockanska regeringen och företagsledare.

Grannar i denna zon är, Marocko premiärminister, medlemmar av kungafamiljen, bankchefer, Och utländska kändisar.

1 minuts gångavstånd utanför zonens barriär har du gyllene sandstränder, sushirestauranger, kaféer, en strandpromenad med utsikt över stranden, golfbana. Denna zon ligger halvvägs mellan 2 stora huvudstäder, Casablanca och rabat, vid 25 minuters bilresa åt båda hållen. Fastigheten i sig består av totalt 7 rum, 5 på övre första våningen, alla med eget badrum med huvudrummet med jacuzzi och dusch, och resten alla med duschar.

Även på övervåningen finns en stor terrass balkong lounge med utsikt över stranden direkt, fastigheten ligger i en förhöjd utökad zon med utmärkt utsikt över stranden. Bottenvåningen består av 4 vardagsrum och 1 vardagsrum med utsikt över poolen, köket och ett gästtvättrum. Källaren består av 2 rum, 1 vaktmästarbostad stängd, ett stort kök och ett rymligt vardagsrum ca 50m2 som vi använder som gym. Det finns också ett uppvärmt turkiskt bad (ångbad).

Garaget inomhus som går ner till källaren rymmer 4 fordon inomhus och 3 fordon utanför dörren.7 totalt. Hela fastigheten är ett italienskt marmorgolv.

Det finns 2 trädgårdar, 1 på framsidan av fastigheten med allt gräs och växter, och 2n, bakom fastigheten där poolen är (pool 12,5m2 x 4m2) Även på baksidan av fastigheten finns en stor trädgårdsterrass med träkeramikgolv för avkoppling och grillar med en yta på 80m2.

OM OMRÅDET

Marocko är ett land med bländande mångfald, från dess gamla städer och klippiga bergskedjor till böljande öknar och öde stränder. Ena dagen kan du bestiga Toubkal, Nordafrikas högsta topp, nästa dag kan du träffa designers i Marrakech, rida på Atlantrullarna i Essaouira, promenera genom de slingrande blå gränderna i Chefchaouen eller njuta av gatumat i den medeltida medina i Fez.

Bouznika har något för alla, så oavsett om du planerar att aktivera dig på en sommarsemester, sätta en fjäder i ditt steg med en romantisk rendezvous eller skämma bort dig själv med en lugn vinterresa, hittar du massor av attraktioner i Bouznika för att hålla dig underhållen.

Den mytomspunna röda staden Marrakech är en sensorisk överbelastning av sevärdheter, ljud och dofter. Dess gamla medina är en labyrint av smala gator med Djemaa El Fna - utan tvekan Afrikas mest kända torg - i hjärtat och dess nattliga cirkus av berättare, ormtjusare och musiker.

I Fez, Marockos äldsta kejserliga stad, verkar tiden ha stannat. Med anor från 8-talet är Fez El Bali - världens största levande medeltida medina - en jumble av souqs, verkstäder och moskéer, med en härva av mer än 9000 smala gränder att utforska.

Inbäddat i de gröna vecken i Rifbergen, är charmiga Chefchaouen känd för sin blåfärgade medina. Njut av sin avslappnade takt i livet, utforska sina kullerstensgator och njut av ett mintte på ett öppet torg, vandra sedan spåren i Talassemtane National Park med sina lysande vattenfall och skogar av granar.

Essaouira kallas "Afrikas vindstad" för sina kustbris och är den perfekta platsen att ta till vattnet, oavsett din förmåga. Explora är en långvarig, familjeägd outfit som känner stadens vatten inifrån och ut och erbjuder vindsurfing, kitesurfing och surfing klasser, paddleboarding och uthyrning av utrustning.

HUVUDDRAGEN:

• 620m2 boyta
• 1000m2 tomt
• 7 sovrum
• 8 badrum ( 6 badrum )
• Fantastisk utsikt
• Privat trädgård
• Privat parkering
• Privat pool
• Enorm potential på hyresmarknaden Airbnb och booking.com
• Nära till viktiga bekvämligheter som stormarknader och apotek
• Nära till många utmärkta barer och restauranger
• Bra bas för att upptäcka andra fantastiska områden i Marocko
• Många utmärkta faciliteter, promenader och idrottsområden i närheten

Kontakta oss idag för att köpa eller sälja fastighet i Bouznika Marocko snabbt online

Utrymmen

Rum7
Sovrum7
Badrum8
Garage (inomhus)1

Ytor

Boende620 Kvadratmeter
Balkong

Casablanca

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Trädgårdsutsikt