Hus för Köp i Faro, Portugal

Faro
Villa • 2 rum • 2 säng. • 40 Kvadratmeter • ref.: VH596PTM
6 202 280 SEK
Blandad tomt i Alferce, Monchique, Algarve

Denna rymliga tomt ligger i kommunen Monchique, i ett område där spridd utveckling råder och rymmer en byggnad avsedd för bostadsbruk.

Marken har ett ungefärligt landsbygdsområde på 10 025,00 m2, med en höjd över havet på 30 - 110 mts, har ett stadsområde på 2 000,00 m2.
Utmärkt för jordbruksaktivitet, eukalyptus, arbutus och / eller någon annan aktivitet som inte kräver mycket vatten, platsen för denna fastighet gör det också möjligt att utforska landsbygdsturism anses vara ett bra alternativ.

Utmärkt för jordbruk, eukalyptusodling och / eller någon annan aktivitet som inte bara kräver mycket vatten utan också dess renhet och kvalitet.

Bland de olika sevärdheterna är gruvparken, den arkeologiska platsen Cerro do Castelo de Alferce, församlingskyrkan Monchique (från början av 16-talet), klostret Nossa Senhora do Desterro och Caldas de Monchique. Det är värt att gå genom de smala gatorna i staden, överväga de stora vita husen med de typiska skorstenarna och dröja kvar i hantverksbutikerna; klättra bergskedjan till Picota eller Algarves högsta punkt, Fóia, varifrån du har en vidsträckt utsikt över landskapet från Cape St. Vincent till Serra da Arrábida; Besök Moinho do Poucochinho i Barranco dos Pisões och ta en picknicklunch vid stenborden i skuggan av ett av de många klassificerade träden i Monchiques kullar.

Vi utför onlineinspektioner av fastigheterna i realtid via videosamtal (WhatsApp/Messenger) och/eller videokonferens (Skype/Zoom).

Missa inte detta tillfälle och boka ditt besök nu!

Utrymmen

Rum2
Sovrum2

Ytor

Boende40 Kvadratmeter

Faro

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Vy över landskapet
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data