Takvåning till salu, 66 Reade St, i New York, USA

New York, 66 Reade St
Takvåning • 4 säng. • 3 bad. • 3778 Kvadratfot • Översta våningen
88 124 448 SEK

Den enda Penthouse-möjligheten på 66 Reade! Detta vidsträckta hem omfattar den östra halvan av de två översta våningarna i Trimcas nyaste boutique lyxlägenhet. PHE är ett hem med fyra sovrum, med tre privata utomhusutrymmen, inklusive ett terrasskök och ett privat takterrass med fantastisk utsikt över One World Trade Center. Förutom takvåningens duplexgolv kommer PHE också med ett extremt unikt extra utrymme på över 1 300 kvadratmeter: en perfekt reträtt och ditt privata bekvämlighetsutrymme med exponerat tegel, naturligt ljus och ett pulverrum.

När du kommer direkt in i vardagsrummet från hissen presenteras du med lysande sydligt och norrsken i denna öppna layout, genomgående design. Det expansiva bostadsutrymmet kröns med en 54 "gasspis. I hela hemmet finns 6 " breda plankor, vita ekgolv av Carlisle i en anpassad arvegodsfinish.

Kockens kök ligger strax bortom, utrustat med ett helt Dacor-apparatpaket: 36 'gassortiment med en ventilerad huva, paneldiskmaskin & 30 "kylskåp, mikrovågsugn och en 24" vinkyl under disken. Köket har också LED-belysning under skåp, sophantering och Caesarstone Calacatta Nuvo kvarts bänkskivor. Förvaring är rikligt med anpassad vit ek, mjukstängande skåp.

För sömlöst inomhus- och utomhusliv, öppna på vid gavel dragspelsdörrarna i glas och passera från inomhusköket till terrassen och utomhusköket. Omgiven av naturligt cederträ integritetsstängsel med inbyggda planteringar och LED-remsor, har detta över 300 kvadratmeter stora utrymme en 33 "gasgrill, handfat och skåp i rostfritt stål. Eller gå upp till den över 750 kvadratmeter privata takterrassen fantastisk utsikt över centrala Manhattan.

Tillbaka inuti, resa nerför den inre trappan (eller via den fobstyrda hissen) en flygning till andra våningen. Här hittar du de fyra sovrummen och ett komplett gästbad. Det pin-drop tysta, king size primära sovrummet har en stor klädkammare. Det egna badrummet är spa-inspirerat med ett djupt badkar med anpassad marmorplattor, porslinsfodrad ångdusch med inbyggd bänk, dubbla handfat, vattenskåp och strålande uppvärmda golv.

De tre extra sovrummen är minst queen size, ett har också eget badrum. Huvudnivån i hemmet kompletteras också med ett komplett gästbadrum och ett pulverrum.

Det stora hjälputrymmet ger en unik möjlighet för en ägares kreativitet att blomstra. Detta extremt flexibla område med ursprungliga exponerade tegelväggar och detaljer kan bli ett massivt bonusvardagsrum, en spel- och biljardhall med en imponerande vinkällare eller kanske ett personligt screeningrum. Möjligheterna är verkligen oändliga.

Designad för modern bekvämlighet, är bostaden ansluten med Lutron Smart-belysning och RadioRa för fjärrskugga och musikkontroll. Den har en smart termostat och inbyggd luftfuktare. Tvättstugan har en stor Whirlpool 4CF-kapacitetsbricka, en 7,5 CF kapacitet gaseldad extern ventilationstork.

Byggnaden har ett Carson Doorman-system. Med bekvämligheten med Carson-appen, i kombination med en videointercom, kommer ägarna att kunna se besökare, skapa och hantera digitala nycklar, samtidigt som paket levereras säkert till det låsta paketrummet.

66 Reade inkluderar ett välutrustat gym med den senaste styrke- och konditionsutrustningen, inklusive en Peloton-cykel och slitbana, samt ett Tonal digitalt träningssystem.

Området har ett brett utbud av restauranger, konst och rekreationsalternativ. Beläget några minuter från 9 tunnelbanelinjer, ett kvarter i öster är City Hall Park med en säsongsbetonad bondemarknad, och strax västerut är Pier 25 med volleybollplaner, lekplatser, minigolf och Hudson River utsikt.

DE FULLSTÄNDIGA ERBJUDANDEVILLKOREN FINNS I EN ERBJUDANDEPLAN SOM ÄR TILLGÄNGLIG FRÅN SPONSORN. FIL NR. CD16-0371. SPONSOR: HIEBER READE STREET, LLC, 66 READE STREET, NEW YORK, NY 10007

Utrymmen

Sovrum4
Badrum3
Badrum2

Ytor

Boende3778 Kvadratfot
Yttre1252 Kvadratfot
Balkong
Diskmaskin
Grill
Hiss
Internet
Luftkonditionering
Snabbtelefon
Terrass
Tvättmaskin
Bekvämligheter extraheras av AI.
Fitnesscenter

66 Reade St, New York

Vyer och orientering extraheras av AI.
Stadsutsikt