Lyxigt hem i NYC: 66 Reade St, i New York, USA

New York, 66 Reade St
Lägenhet • 4 säng. • 3 bad. • 3215 Kvadratfot • 3th våning
65 925 372 SEK

Presenterar Tribecas nyaste boutique lyxlägenhet, 66 Reade Street.

När du direkt kommer in i detta hem med fyra sovrum från hissen presenteras du med skyhöga 11 'tak och södra dagsljus från utbudet av sex överdimensionerade välvda fönster som förbinder det öppna vardagsrummet och matplatserna.

Det expansiva vardagsrummet kröns med en 54 "gasspis av Town And Country. I anslutning till vardagsrummet finns ett bonusrum som kan användas som arbetsrum. I hela hemmet finns 6 " breda plankor, vita ekgolv av Carlisle i en anpassad arvegodsfinish.

Kockens kök öppnar sig mot vardagsrummet och är detaljerat för alla värdar, utrustade med ett helt Dacor-apparatpaket: 36 'kockens gassortiment med en ventilerad huva, paneldiskmaskin, mikrovågsugn, 30 "panelkylskåp, samt en full höjd 24 "x 84" dryck och vinkyl. Köket har också två diskbänkar i rostfritt stål med Franke-kranar, LED-belysning under skåp, sophantering och Caesarstone Calacatta Nuvo kvarts bänkskivor. Förvaringen är riklig med två väggar av mjukstängande europeiska skåp färdiga i valnöt och vitt från det ansedda tyska skåpföretaget Nolte.

På andra sidan detta våningshus hittar du det kungliga sovrummet, med en stor klädkammare. Det spa-inspirerade badrummet har ett 20 "Davinci djupt blötläggningsbadkar, porslinsfodrad ångdusch, dubbla handfat, privat vattenskåp och strålande uppvärmda golv.

De tre extra sovrummen är minst queen size, ett med eget badrum. Hemmet kompletteras också med ett komplett gästbadrum och ett pulverrum.

Verkligen utformad för modern lyx och bekvämlighet, är bostaden ansluten med Lutron Smart belysning och RadioRa för fjärrskugga och musikkontroll. Den har också en smart termostat och inbyggd luftfuktare.

Tvättstugan har en stor tvättmaskin med LG 4CF-kapacitet, en gaseldad extern ventilationstork med en kapacitet på 7,5 CF, samt en servicehandfat och extra utrymme för förvaring. Hemmet levereras också med ett 105 kvm privat förråd i källaren.

Byggnaden har ett Carson Remote Doorman-system. Med bekvämligheten med Carson-appen, i kombination med en videointercom, kommer ägarna att kunna se besökare, skapa och hantera digitala nycklar, samtidigt som paket levereras säkert till det låsta paketrummet.

Byggnadens källare innehåller ett välutrustat gym på 561 kvadratmeter som är tillgängligt med hiss från varje bostad. Gymmet har den senaste styrke- och konditionsutrustningen, inklusive en Peloton-cykel och slitbana, samt ett Tonal digitalt träningssystem.

Området har ett brett utbud av restauranger, konst och rekreationsalternativ. Beläget bara några minuter från 9 tunnelbanelinjer, ett kvarter i öster är City Hall Park med sin säsongsbetonade bondemarknad, och bara några kvarter västerut är Pier 25 med sina volleybollplaner, lekplatser, minigolf och oersättlig utsikt över Hudson River.

DE FULLSTÄNDIGA ERBJUDANDEVILLKOREN FINNS I EN ERBJUDANDEPLAN SOM ÄR TILLGÄNGLIG FRÅN SPONSORN. FIL NR. CD16-0371. SPONSOR: HIEBER READE STREET, LLC, 66 READE STREET, NEW YORK, NY 10007

Utrymmen

Sovrum4
Badrum3
Badrum1

Ytor

Boende3215 Kvadratfot
Alarm
Diskmaskin
Hiss
Internet
Luftkonditionering
Snabbtelefon
Tvättmaskin
Bekvämligheter extraheras av AI.
Fitnesscenter

66 Reade St, New York

Vyer och orientering extraheras av AI.
Obehindrad utsikt över stad
TypLägenhet
Byggår2022